Svensk Exportkredit söker erfaren tekniker inom Microsoft 365

Svensk Exportkredit söker erfaren tekniker inom Microsoft 365

Dina arbetsuppgifter

Svensk Exportkredit söker dig som vill vara med på en spännande resa i Infrastruktur-Teamet. Svensk Exportkredit, SEK, har påbörjat en resa mot Microsoft 365 och molnbaserat arkitektur. Detta kommer att ske succesivt enligt en projektplan som är framtagen av det befintliga teamet tillsammans med externa experter. Dock behöver de dig för att vara SEKs interna tekniker med fokus på Microsoft 365 som både ska implementeras samt på sikt administreras. Teamet du kommer att tillhöra består av 11 personer som har ansvar för driften av servrar, lagring, back-up, databaser, nät och datacenter. Infra agerar även 2nd-line gällande svårare ärenden som inte kan hanteras av 1st-line. Migreringen till 365 är givetvis inte det enda projekt som pågår och du kommer således bli inblandad i många spännande uppgifter och projekt.

SEK sitter i nya och fräscha lokaler i centrala Stockholm. Arbetstiden kan fördelas både genom hemarbete och på kontor. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Svensk Exportkredit.

Din profil

För att passa för rollen har du minst 3 års erfarenhet av liknande arbete. Som person älskar du teknik och förstår att IT har en otroligt viktig uppgift i att säkerställa att verksamheten alltid har rätt verktyg, miljö samt driftsäkerhet för att fungera på bästa sätt. Du har en god social förmåga och ser kunskapsutbyte mellan kollegor som något naturligt och främjande.

Vi ser gärna att du har flertalet av följande kunskaper:
  • Mycket goda kunskaper inom administration av Microsoft 365 med fokus på Exchange, Teams och SharePoint
  • Goda kunskaper av Azure AD
  • Kunskap om PowerShell och dess användning i administrationen av M365
  • Kännedom om M365 security och compliance
  • Förmåga att dela med sig kunskap
Då SEK arbetar internationellt behöver du kunna hantera svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svensk Exportkredit (SEK) är ett statligt bolag som på kommersiella och hållbara grunder finansierar exportföretag, deras underleverantörer och internationella köpare av svenska varor och tjänster. Finansiering från SEK ger företagen möjlighet att växa och bidrar till jobb och tillväxt i Sverige. SEK bidrar även till industrins omställning för att minska klimatutsläppen.

Under 2021 lånade SEK ut 77 miljarder kronor. För att kunna låna ut pengar lånar SEK upp genom olika instrument på flera geografiska marknader och vänder sig till både institutionella och privata investerare. På SEK omges du av kollegor med bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här tror vi på laget framför jaget och att de bästa lösningarna nås genom samarbete. Vi är professionella, gör det svåra enkelt och bygger hållbara relationer för att svenska företag ska bli mer konkurrenskraftiga och vinna fler exportaffärer. Detta kombineras med spännande internationella miljöer då våra kunder finns i 60 länder. På SEK får du följa med på en förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där din kompetens tas till vara. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se