Projektledare inom bygg

Projektledare inom bygg

Vad erbjuder vi?

Vill du arbeta med projektledning i en spännande bransch där du får möjligheten att utvecklas och arbeta med nya projekt. Du kommer få möjligheten att arbeta med kunniga kollegor som alltid arbetar som ett lag. I denna roll blir du en del av att utveckla företaget och affären framåt.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare inom byggbranschen eller sig som har erfarenhet av att arbeta med inglasning av balkonger sedan tidigare. Du har:
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • God datavana
Vad innebär rollen?

I denna roll kommer du ansvara för projekt av nyinstallation och ombyggnationer gällande inglasningar av balkonger. Du kommer att ha kontakten med byggföretagen och medverka vid byggmöten. Ett tätt samarbete med säljaren och montör teamet och följa upp att projekten går enligt tidsplan. De flesta projekten är i Storstockholm och Mälardalen, resor kan förekomma.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Email Mejla Emily Higgins
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid personligkontakt.