GlobalConnect i Stockholm söker en Campaign Manager

GlobalConnect i Stockholm söker en Campaign Manager

Dina arbetsuppgifter

Är du vår nya Campaign Manager?
Vill du vara en del av ett fantastiskt team med det övergripande ansvaret för kundvärde och kundkonvertering och analys av kundbas och kampanjer? Tycker du om att ta dig an gamla sanningar - utmana dem - och hitta nya och förbättrade sätt att arbeta? Skulle du kunna se dig själv arbeta i ett företag med en föränderlig miljö med massor av spännande utmaningar under vägen? I så fall söker vi en motiverad extrovert och proaktiv Campaign Manager till Customer Value Management Team som verkar inom vår Konsumentverksamhet i Stockholm

IP-Only är en snabbt växande oberoende leverantör av fiberbaserad datakommunikation med hög kapacitet till konsumenter och företag i Sverige. Grundat 1999 och äger och driver idag ~84 000 km fiberbaserad nätverksinfrastruktur som förbinder mer än 400 000 hem och 5 000 företag. Sedan 2013 ägs företaget av EQT och genomförde 2019 en fusion med GlobalConnect och har nu en omsättning på över 5 miljarder SEK och cirka 1600 anställda, främst i Sverige, Danmark & Norge.

Som vår nya Campaign Manager kommer du att rapportera till vår Head of Customer Value Management och ingå i Customer Value Management Team. Detta team har idag övergripande ansvar för kampanjhanteringen, kundkonvertering i alla försäljningskanaler, partnerskap med Service Providers samt digitalisering av kundresor. Gruppen är ett tajt team på fem personer som arbetar väldigt nära tillsammans och som värdesätter laganda och en rolig arbetsplats.

Som Campaign Manager kommer du att ansvara för att etablera och utföra följande ansvarsområden:
 • Ansvarig för att analysera och sätta upp vår digitala konverteringsplan samt digitala kundresa
 • Yttersta ägandeskap och dra slutsatser från analysverktyg
 • Definiera segment i kundbasen, identifiera beteenden och digitala tvillingar
 • Designa kampanjer och målsätta segment med mätbara initiativ
 • Arbeta nära med Service Providers, föreslå målgrupper och kampanjidéer för att driva aktiveringen framåt
 • Full insikt i kundbasdata
Din profil

Vi söker en lagspelare med en can-do-attityd, en kollega som trivs i en föränderlig miljö och som förstår verksamheten såväl som kunder och partners. Mer specifikt söker vi följande kompetenser:
 • En passion för lagarbete som alltid sätter kunden främst
 • Orädd och kreativ tankegång
 • Trial-and-error-mindset - ett måste i denna position
 • Erfarenhet från copy är meriterande
 • Bekväm i att balansera flera projekt i en miljö med högt tempo
 • Kombination av analytiskt och försäljningstänkande
 • Erfarenhet av kampanjledning inom prenumerationsbranschen
 • Erfarenhet från telekombranschen är en bonus
 • Universitets eller högskolepoäng inom marknad, analys, försäljningsstrategi eller andra relaterade områden. Saknas akademisk bakgrund, kan dun erfarenhet givetvis väga upp.
 • Flytande svenska och engelska, muntligt och skriftligt
Är det dig vi söker? Skicka din ansökan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är GlobalConnect. Vi kopplar samman människor och organisationer över hela samhället. Det börjar med grunden för vår digitala infrastruktur och slutar med allt vi möjliggör. Vi strävar efter att förenkla det komplicerade. Vi lever efter vårt kundlöfte - att vara lätta att samarbeta med. Vi förvandlar visioner till verklighet.

Vi är den ledande leverantören av fiberbaserad datakommunikation och datacenter i norra Europa. Vårt uppdrag är enkelt: vi förvandlar visioner till verklighet genom att stärka samhället med anslutning.

Vårt 84 000 kilometer långa fibernätverk och 27 000 m2 säkra datacenter utgör plattformen för nästa steg på din digitala resa. Utöver detta får du tillgång till marknadsledande lösningar inom nätverkslösningar, IT-säkerhet, IT-outsourcing och unified communications. Allt för att hjälpa dig fokusera på din kärnverksamhet och tillväxt.