Bred tekniker till HLL i en utvecklande roll inom Databas och Back-end

Bred tekniker till HLL i en utvecklande roll inom Databas och Back-end

Dina arbetsuppgifter

HLL hyr ut kvalitativa maskiner för alla typer av behov och har över 20 000 maskiner i sin maskinpark. Verksamheten kräver en stor mängd systemstöd för att få verksamheten att fungera på ett bra sätt samt erbjuda kunderna de bästa och smidigaste lösningarna. IT är självfallet en central faktor för detta och drivs idag som en kombination av interna resurser samt externa samarbetspartners. Nu behöver HLL utöka den interna styrkan. Du kommer att arbeta brett i din roll och handha backend samt databaserna tillsammans med ytterligare en kollega. HLL befinner sig i en utvecklingsfas och din roll kommer att utvecklas löpande till att inkludera fler uppgifter.

HLL sitter i ljusa fina lokaler i Akalla norr om Stockholm. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av HLL.

Din profil

Vi söker dig som arbetat i flertalet roller, med fördel har de flesta tjänsterna varit inom databaser och som backend-utvecklare. För att ha den grund och bredd som behövs tror vi att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT. Denna roll kommer att utvecklas under din tid hos HLL och du kan mycket väl komma att arbeta närmare frontend över tid. Vi ser att du är mycket väl bekant med:
  • SQL-server och SQL-programmering
  • Databasmodellering
  • Systemarkitektur
Vidare bör du även känna till flertalet av kompetenserna:
  • C#
  • .NET Core
  • Web API & REST
  • Continuous Integration (CI) och Continuos Deployment (CD) med Github Actions
  • Microsoft Azure
Som person är du kommunikativ och strukturerad då du kommer att arbeta tillsammans med kollegor internt samt hos externa leverantörer. Du är som person nyfiken och vetgirig vilket resulterat i en bred kunskap inom utveckling och databaser.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

"2011 öppnade vi vår första depå, i Västberga, Stockholm. Vår tanke sedan start har varit att hyra ut riktigt bra maskiner från marknadens ledande leverantörer, alltid fräscha och nyservade. I vår samlade maskinpark finns över 20 000 maskiner, både små och stora, dessutom liftar, bodar och vagnar. En viktig del av vårt erbjudande är att i alla lägen stå för service utöver det vanliga och problemlösning som gör skillnad."