Billingspecialist inom tele- eller datakom sökes till GlobalConnect

Billingspecialist inom tele- eller datakom sökes till GlobalConnect

Dina arbetsuppgifter

GlobalConnect finns idag representerat i Norge, Sverige, Danmark och Tyskland och har anställda från flera olika länder. Det möjliggör en mångkulturell miljö där vi kommer få dig att trivas och med stort engagemang introducera dig till din nya roll och arbetsplats.

Vi söker en Billing-Specialist som skall vara en del av vårt växande team. Billing teamet är på en spännande resa med många nya områden och initiativ. Vill du vara med på resan att organisera, kvalitetssäkra och optimera teamets dagliga arbete så är det här rätt uppdrag för dig.
Billing inom GlobalConnect Sweden är ansvarig för att säkerställa och genomföra kvalitetsmässiga faktureringar för både Enterprise och Privat kunder. Teamets främsta fokus just nu är att ständigt förbättra billingprocessen och säkerställa att våra externa och interna kunder får en bra upplevelse samt stödja verksamheten i alla pågående projekt och initiativ. Billing är en del av Business Finance SE där du kommer rapportera till Billing manager.

Du kommer löpande att arbeta med att:
  • Planera och genomföra faktureringskörningar
  • Stödja order/billing hantering för komplexa kunder
  • Lösa och/eller eskalera incidenter inom företaget
  • Bistå i AdHoc-utredningar inom Billing
  • Genomföra dagliga kontroller av systemens fallouts och suspens
  • Vara med och utveckla Billing på Global Connect så som processutveckling, automatisering, kravställning mm.
Din profil

Vi tror att du framgångsrikt har arbetat med Billing tidigare. Erfarenhet från Telekom, Datakom eller Elbolag ses som meriterande. Du är van vid att arbeta i olika system och har lätt för att sätta dig in i nya. Du arbetar strukturerat och planerar ditt arbete samt är mycket noggrann i det du gör.

Du har erfarenhet av att Microsoft SQL eller andra miljöer där du kan ställa frågor på databasen. Har du erfarenhet från andra databaser än just SQL är det lika meriterande då du lätt kommer att kunna sätta dig in i våra befintliga arbetssätt och rutiner.

Vi söker dig som trivs med att jobba i ett högt tempo och som är proaktiv, flexibel och självgående. Du är social och trivs i en roll som kräver mycket kontakt runt om i organisationen, exempel på kontaktytor är bland annat ekonomi, IT och den operativa verksamheten. Gruppen är idag uppdelad på GlobalConnects kontor i Stockholm eller Uppsala och du kan utgå från endera av dessa kontor. Gruppen träffas med jämna mellanrum för att främja vårt gemensamma arbete.

Är det dig vi söker? Ansök idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Joel Claeson
Email Mejla Joel Claeson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en leverantör av tjänster inom digital infrastruktur och datakommunikation. GlobalConnect har några av Sveriges mest krävande och samhällsviktiga företag som kunder samtidigt som man bygger ut fibernät till hushåll under varumärket IP-Only. Företaget har branschens högsta kundnöjdhet på företagsmarknaden och var med 3,1 miljarder kronor den som investerade mest av alla i den svenska bredbandsutbyggnaden enligt senaste rapporten från Post- och telestyrelsen.

GlobalConnect Sverige är en del i en växande nordeuropeisk koncern med en egen digital infrastruktur bestående av över 100 000 kilometer fibernät och 30 000 kvadratmeter datacenter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland och Finland. I Sverige har koncernen cirka 700 medarbetare, 3 300 företagskunder och dess fibernät levererar snabbt bredband till över en miljon svenskar.