Är du bra på att informera andra och skapa förtroende?

Är du bra på att informera andra och skapa förtroende?

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver dig som vill arbeta som Markavtalsberedare inom området fiberbyggnation!

Hur är det att jobba som Markavtalsberedare?
Du får vara en del av ett framgångsrikt team som bygger framtidens digitala infrastruktur - fiber! Internet genom fiber utgör en stor samhällsnytta för vårt land så du kommer att bidra till att berika människor och företags vardag genom att möjliggöra för dem att få ta del av detta.
Din del i det hela kommer vara att:
 • Representera ett av Sveriges största nätägare inom fiberoptik
 • Ta kontakt med markägare som berörs av framtida fiberdragning och boka ett möte
 • Förbereda markavtalet och tillhörande kartbild med planerad grävsträcka
 • Tillsammans med markägaren planera och informera om hur arbetet kommer gå till
 • Samarbeta med andra delar inom företaget för att lyckas med projektet
 • Ansvara för att dina geografiska områden blir byggbara genom att säkerställa att alla nödvändiga markavtal är signerade.
Vi börjar alltid veckan tillsammans på kontoret i Solna där det bjuds på frukost och måndagsmöte och efter det är alla ute i sina egna områden.

Din profil

Rollen och framför allt dialogen med markägaren innehåller mycket tekniska frågor berörande markförläggning så det är en förutsättning att du tycker att det känns intressant.
 • Du trivs med att ta kontakt med många olika människor, många boende på landsbygden
 • Du trivs med att resa mycket, vilket inkluderar övernattningar
 • Du har körkort och tillgång till egen bil
 • Du är självgående och du uppskattar att få planera och strukturera din arbetsdag
 • Du är flexibel och att ha en varierande arbetstid är något uppskattar
 • Du ser lösningar när andra ser problem
 • Du är noggrann och kan sköta de administrativa delar som ingår i rollen
 • Det är en stor fördel om du har erfarenhet av fiberprojekt och/eller markförläggningsteknik.
Dina goda egenskaper är viktigare än dina kunskaper i denna rekrytering. Utöver en fantastisk arbetsplats med välkomnande kollegor så erbjuder vi dig den utbildning du behöver och ett förmånligt löneavtal med grundlön samt provision. Arbetstiden är förlagd mestadels till vardagar, dagtid men flertalet möten med markägare kan behöva ske på kvällar så du behöver vara flexibel när du är på resande fot.

Vi börjar alltid veckan tillsammans på kontoret i Solna där det bjuds på frukost och måndagsmöte och efter det är alla ute i sina egna områden.

Har du frågor om rollen är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hos oss på Bafob Mark är det en god stämning, vi hjälper varandra och hittar alltid lösningar. Vi har ett viktigt uppdrag att utföra när det gäller att förse Sverige med fiber och där är relationen och samverkan med våra markägare helt avgörande. Bafob Mark utgår idag från Stockholm men vi är verksamma över hela landet tillsammans med olika uppdragsgivare som har lagt ut projekt på oss.

Vår största samarbetspartner expanderar kraftigt och en del av vårt uppdrag hos dem innebär att vi behöver skapa ett gott samarbete med markägare runt om i Sverige för att uppnå regeringens bredbandsmål - att hela landet ska ha tillgång till snabbt bredband år 2025. Sverige behöver fiber och vi behöver bli fler kollegor för att lyckas med detta.