Är du vår nästa däckskiftare eller bilmekaniker?

Är du vår nästa däckskiftare eller bilmekaniker?

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som däckmontör eller bilmekaniker under vårsäsongen med start omgående. I dina arbetsuppgifter kommer det ingå att skifta, balansera och byta däck. Att köra in bilen i verkstaden kommer också att ingå i dina arbetsuppgifter. När säsongen är klar finns det goda förutsättningar att fortsätta anställningen och arbeta som bilmekaniker.

Om du tycker att detta låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag!

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att byta däck sedan tidigare. Du ska ha B-körkort samt att du ska ha goda kunskaper i svenska.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på mejl louise.jonsson@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om bolaget ges vid en intervju.