IT-Supporttekniker/It-tekniker hemifrån!

IT-Supporttekniker/It-tekniker hemifrån!

Om tjänsten

Hos 24Seven ingår du i ett team med hög kompetensnivå som hanterar ärenden mot våra kunder.Typiska arbetsuppgifter är att installera våra system, tjänster, felsöka system som inte fungerar, övervakning samt förbättring och säkerhet. Du kommer arbeta i en kundnära roll med stora kontaktytor såväl internt som externt där det finns ett starkt uttalat fokus på service.

Din Profil

Som person bör du vara driven, noggrann och att du är strukturerad.Som person bör du ha en förmåga att upprätthålla en vänlig och professionell uppförande när man interagerar med kunder. Bekvämt´med att arbeta under press och korta tidsfrister. Utmärkta problemlösningskunskaper och ett öga för detaljer samt att du punktlig, pålitlig och lojal. Tidigare erfarenhet av IT-stöd är en fördel.

Följande punkter krävs
  • Bra kunskap om alla windows system, Mac system, drivrutiner, Skrivare och mobiler, plus bra teknik för att ge utmärkt support.
  • Gymnasieexamen eller motsvarande.
  • Flexibilitetsanpassningsförmåga
  • Flytande i svenska och engelska
  • Egen dator, Headset samt internet

Övrig information


Start: Januari 2021
Plats: Hemifrån
Omfattning: Heltid, mån-fre
Lön: Fast lön samt bonus

Har du några frågor om tjänsten ber vi dig att maila karriar@24seven.tech så hjälper vi dig.
Mer info
Email Mejla 24Seven
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.24seven.tech/?lang=sv
Sista ansökningsdag 16 feb 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

24Seven ger organisationer och individer i alla storlekar de bästa, mest pålitliga molnlösningarna. På den ständigt föränderliga teknikmarknaden tror vi att privat personer samt företag behöver pålitliga allierade som kan vägleda dem genom de utmaningar som följer med den digitala omvandlingen. Vi tillhandahåller molntjänster, säkerhet och mobilitetstjänster - för att nämna några. Våra säkerhetsexperter ger våra kunder de mest effektiva lösningarna för en trygg och säker internetsurfning, tack vare vår molnbaserade säkerhetsprogramvara som ger kunden skydd mot Ransomware, Malwares, Virus, Phishing etc.