Redovisningsekonom sökes till IT-företag med stark tillväxt!

Redovisningsekonom sökes till IT-företag med stark tillväxt!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du ansvara över redovisningsarbetet för 21 Grams dotterbolag i Norge och Danmark och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Löpande redovisning, avstämning resultat- och balanskonton
  • Månadsbokslut och delaktighet i årlig revision
  • Kreditkontroll och kreditbevakning av kunder
  • Inkassoärenden, påminnelser och fakturering
  • Framtagande av processer och kontakt med dotterbolagens chefer
Tjänsten är ett konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos 21 Grams. Därefter finns det goda möjligheter till överrekrytering, förutsatt att båda parter är nöjda med samarbetet.

Placering: Stockholm, Hammarby Sjöstad

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Din profil

Vi söker dig med ekonomisk utbildning från gymnasiet eller eftergymnasial utbildning som har tidigare erfarenhet av brett redovisningsarbete. Du har erfarenhet av att upprätta bokslut och är bekväm i Office-paketet samt har tidigare systemvana. Det är meriterande om du har arbetat med personaladministrativa arbetsuppgifter liksom erfarenhet av norsk och/eller dansk redovisning samt skattelagstiftning men det är inget krav. Som person är du analytisk initiativtagande och du har god samarbetsförmåga. Du kommer få ta mycket eget ansvar i rollen och det finns stora utvecklingsmöjligheter på 21 Grams. Vi ser fram emot din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Beatrice Bergström
Telefon 739 88 36 87
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

21 Grams grundades 2004 och är ett svenskt IT-företag som erbjuder teknologi och tjänster för fysisk och digital distribution av dokument till företag och myndigheter i Norden. 2017 omsatte bolaget 600 miljoner kronor och har 55 anställda. Företaget har sitt huvudkontor i Hammarby Sjöstad i Stockholm. 21Grams är allt sedan starten i kraftig tillväxt och 21Grams produkter och tjänster hanterar idag bland annat vartannat adresserat brev och var fjärde elektronisk faktura till internetbank i Sverige. För närvarande möter 21 Grams stor efterfrågan från nya och existerande kunder på olika digitala distributions- och betalningstjänster i Norden.