1x.com söker språkkunnig B2B-säljare för väggkonst/posters

1x.com söker språkkunnig B2B-säljare för väggkonst/posters

1x.com söker språkkunnig B2B-säljare för heminredning

Arbeta som säljare inom en av Sveriges hetaste branscher, väggkonst för heminredning. 1x.com är en fotocommunity på nätet som arbetar med att välja ut bilder av högsta möjliga konstnärliga kvalitet. Vår vision är att samla alla världens bästa fotografer under ett tak.

Vi söker en kvalificerad företagssäljare som strategiskt driver försäljning mot våra B2B-partners. Dessa partners är återförsäljare inom heminredning, alltifrån konstgallerier till posterförsäljare och tapetbutiker. Du kommer att arbeta med såväl små som mycket stora företag och hela världen är ditt arbetsfält då våra samarbetspartners finns i ett stort antal olika länder.

Du har ansvaret att ta hand om och expandera vårt återförsäljarnätverk genom att söka efter leads, identifiera och kontraktera nya samarbetspartners. En central del i jobbet är att förstå våra återförsäljares verksamheter och behov, samt att bygga relationer med dem som bidrar till försäljningen. Kontinuerlig dialog med dessa företag, framförallt via mail och uppföljande telefonsamtal är framgångsreceptet. Du kommer att kontakta och utveckla relationen med ett stort antal återförsäljare.

Du ska ha en stor förmåga att arbeta självständigt hemifrån på distans, men med nära kontakt med våra art directors för att kunna vidareförmedla våra partners behov av olika motiv och trender.

Vilken erfarenhet och kunskaper behövs?

Din kunskap inom försäljning, behovsanalys och relationsskapande betyder mest. Erfarenhet av att arbeta med människor på en professionell nivå och lyckas skapa förtroende är avgörande. Tjänsten kräver ingen specifik utbildning, men erfarenhet som säljare är en förutsättning.

Mycket goda engelskkunskaper är ett måste och att kunna sköta en förhandling på spanska, portugisiska, italienska, tyska eller franska är ett stort plus.

Erfarenhet eller intresse av konst, fotografi eller heminredning är också en stor fördel.

Rollen kräver att du har tålamod att arbeta med längre säljcykler, liksom ett genuint intresse för de produkter och tjänster du säljer. Du som tycker om att skapa goda relationer, är mån om att inge förtroende, och gärna vill ha insyn i vad andra verksamheter behöver, samt är nyfiken på hur du möter deras behov och vill lösa dessa kommer trivas i denna säljroll.

Du:
  • Vill att din försäljning ska leda till större värde för dina kunders verksamheter
  • Är självgående, resultatinriktad och drivs av tydliga försäljningsmål
  • Trivs med att framförallt kommunicera via mail, men tvekar aldrig att lyfta på luren
  • Uppskattar en delvis rörlig lönemodell där det finns en direkt koppling mellan ditt arbete och storleken på din lön
  • Har mycket goda engelskkunskaper och talar gärna ett annat språk flytande
  • Har erfarnehet av eller är intresserad av konst, foto eller heminredning
Stämmer det här på dig? Då har du perfekta förutsättningar för att arbeta hos 1x.com. Du kommer att vara en viktig del av ett litet team och du har därför stora möjligheter att påverka och utforma ditt eget arbete.

Kontakt

Kontakta jobb@1x.com. Vi söker nya medarbetare framförallt inom Uppsala och Stockholms-området. Vi tittar löpande på ansökningar så vänta inte med att höra av dig.
Mer info
Kontaktperson Ralf Stelander
Email Mejla Ralf Stelander
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://1x.com/
Sista ansökningsdag 22 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1x.com är en fotocommunity och konstgalleri på nätet. Vårt team av 14 professionella curatorer från olika delar av världen har sedan 2007 arbetat med att välja ut fotografier av högsta konstnärliga kvalitet. Vår vision är att samla världens bästa fotografer under ett tak och att endast publicera bilder som berör.

Vi har arrangerat ett antal större fotoutställningar världen över, i New York, Paris och Shanghai. Våra bilder säljs som väggkonst genom ett globalt återförsäljarnätverk, såväl egendesignade bilder från vår studio som bilder från de tuenstals fotografer vi representerar.

Vi arbetar i ett litet team där varje indvid har stor frihet att utforma sitt eget arbete, påverka hela vår verksamhet och där egna intiativ uppskattas.