Kundtjänstmedarbetare till 1KOMMA5°

Kundtjänstmedarbetare till 1KOMMA5°

Om företaget
1KOMMA5° Sverige (tidigare Cellsolar) är Sverigesledande solcellsleverantör för villaägare och driver mot målet att alla 1,9miljoner villaägare ska producera egen grön el med hjälp av solenergi.

Varje dag, tak för tak, från kundens första tanke påsolceller till det att hushållet producerar egen grön el, hjälper vi Sverigesvillaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egenkonsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle.1Komma5° Sverige är ansvariga för att vi i Skandinavien driver mot företagetsvision om en klimatneutral europeisk villamarknad enligt Parisavtalet 2030. Vihar sedan starten 2016 vuxit snabbt, och är idag ca 70 härliga medarbetare ochhar kontor i Skåne, Kalmar, Göteborg och Stockholm

Vi fortsätter nu vår tillväxtresa och sökerytterligare en Kundtjänstmedarbetare till vårt huvudkontor i Johanneshov.
Om tjänsten

I rollen som kundtjänstmedarbetare så kommer du bli enviktig kontaktyta för 1KOMMA5°s kunder och medarbetare. Du kommer vara navet mellan våra försäljare,kunder och installatörer. Arbetsuppgifterna är varierande och består blandannat av att besvara frågor gällande installationer, ta emot felanmälningar ochsköta reklamationer. Din främsta arbetsuppgift är service och du kommer spelaen avgörande roll i att garantera en kundupplevelse av högsta klass.

Du kommer även ha administrativt ansvar över att allaärenden dokumenteras korrekt i CRM-system samt att rätt information kommer tillrätt person på företaget. Självklart så kommer du ges en grundlig introduktionav kollegor med god kompetens inom solel.

Arbetet utgår ifrån 1KOMMA5° huvudkontor i Johanneshov och är en heltidstjänst.

Vem är du?

För att trivas hos oss så bör du älska att arbeta i en föränderligoch snabbväxande miljö. Du har service ut i fingerspetsarna och ser värdet iatt tillsammans med dina kollegor föra oss närmare en grönare framtid.

Vi ser det som krav för tjänsten att du har starka kommunikationsförmågorpå svenska och engelska, goda kunskaper i Officepaketet och tidigare erfarenhetav kundnära tjänster.

Du får gärna vara en person som själv tar ansvar, driver på förändring ochtrivs i en problemlösande roll. Hos oss så uppskattas all input och du fårgärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår kundupplevelse.

Det är även starkt meriterande om du har god förståelse för tekniska lösningaroch kanske till och med viss insyn i solenergi och solcellslösningar sedan tidigare.

Du erbjuds

En nyckeltjänst i ett företag under tillväxt med stormöjlighet att påverka din egen roll. Utöver det så utgår en konkurrenskraftiglön, tjänstepension och ett väldigt förmånligt friskvårdspaket.

Ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med B3Personal, alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal. Vi arbetar med ettlöpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sistaansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är duvälkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar viamail eller telefon.  

 

Välkommenmed din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1KOMMA5° Sverige är ett solcellsföretag som hjälper villaägare, lantbrukare, företag och föreningar i Sverige att investera i solcellsanläggningar till sina tak. Det är enkelt och tryggt att beställa en solcellsanläggning från oss. Vi tar hand om hela resan, från den första idén om att investera i solceller tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera egen grön el med hjälp av solenergi. I samarbete med våra partners i solelsbranschen tar vi Sverige närmare målet att ställa om till 100% förnybar energi.Som enskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller. Ta det naturliga steget och satsa på solkraft - snart kommer dina grannar att följa efter!