Hoppa till innehåll
10 Chambers logotyp

Systemekonom till gamingbolaget 10 Chambers, Stockholm

Ansök nu

10 Chambers; ett spelutvecklingsbolag i snabb tillväxt, värderingsstyrt och grundat av veteraner i branschen, utökar sin ekonomifunktion med en Senior Financial System Manager till kontoret i centrala Stockholm.

Senior Financial System Manager. Låter titeln krånglig?
Då är rollen dessvärre nog inte för dig. Här letar vi efter en person som inte primärt ser det krångliga utan som med nyfikenhet ser bortom det uppenbara, som drivs av att med hjälp av siffror, system och processer skapa en modern ekonomiavdelning i en kreativ bransch.

10 Chambers fortsätter utvecklingen av sitt första spel, GTFO, men har också gått in i pre-production för nästa projekt, ett co-op heist FPS-spel i en techno-thriller-värld. Här får du chans att jobba med några av branschens mest seniora spelutvecklare som precis som du med din seniora kunskap inom ekonomi, drivs av att förnya, förbättra, dela med sig av kunskap och verkligen leva värderingarna i bolaget. Du springer bredvid en organisation av kreativa talanger som bygger fort, där du blir en nyckelspelare som bidrar med att utveckla processer inom ekonomi vilket skapar stabilitet för hela Finance och därmed hela bolaget. Du tillhör ekonomiteamet om fem personer och rapporterar till CFO.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Senior Finance System Manager

Rollen är ny och skulle kunna beskrivas som en mix av financial controller, redovisningsekonom, business controller, systemspecialist, processägare, applikationskonsult, och systemekonom.

Här är ett axplock av dina tilltänkta uppgifter:

  • Utveckla, implementera, integrera och administrera rapporterings- och ekonomisystem
  • Business controlling, analys, prognos
  • Bistå ekonomiteamet vid månadsbokslut och rapportering
  • Arbeta nära ekonomiteamet, IT och verksamheten för att identifiera system- och processutvecklingsmöjligheter
  • Utforma och implementera interna systemkontroller för att ge kvalitetssäkring över finansiella data
  • Utbilda och stötta kollegor i de finansiella systemen
  • Delaktighet i projekt & affärsutveckling

Kvalifikationer och erfarenhet
Detta är en ny roll i gränslandet mellan ekonomi och IT, där vi gärna ser att du har en akademisk utbildning inom ekonomi och/eller teknik. Här väger komponenterna System och Ekonomi lika tungt. Det är av yttersta vikt att du har en mycket god förståelse för, och erfarenhet av, operativt ekonomiskt arbete, gärna med både redovisningsansvar och controlling i bagaget. Du har dokumenterad erfarenhet från att implementera och sätta upp nya affärssystem och ditt stora intresse för analys och din bakgrund som controller kommer väl till pass när du framåt efter uppsättande av system också bl.a kommer ansvara för att skapa, räkna på och sätta upp nya affärsmodeller. Vi har nyligen implementerat Mercur, varför erfarenhet av detta system är meriterande.

Personliga egenskaper
Oavsett vilken titel du har idag, så söker vi dig som gillar kreativitet, kvalitet, system och processer (och ekonomi förstås). Du måste inte vara en gamer, men det vore onekligen roligt och ett stort plus! Det du däremot måste ha med dig är en teamorienterad inställning med stark samarbets- och kommunikationsförmåga, analytisk förmåga och problemlösnings-skills.

Vi pratar engelska på kontoret men i rollen som Senior Financial system Manager behöver du också behärska svenska flytande i både tal och skrift.

Vad erbjuder 10 Chambers dig?
Vi är extra stolta över vår företagskultur som kan sammanfattas i orden Creativity, Balance, Collaboration och Trust. Vår önskan är en öppen och inkluderande arbetsmiljö där alla värderas, känner sig trygga, behandlas lika och med respekt. Vi välkomnar alla oavsett köns- identitet eller -uttryck, etnicitet, religion eller annan tro, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Hos oss hittar du medarbetare med över 20 olika nationaliteter.

Placeringsort: Drottninggatan, Stockholm

About 10 Chambers:
10 Chambers is a fully funded, scale-up game studio backed by Tencent and based in the beautiful city of Stockholm, Sweden. We are continuing the development of our first game GTFO and have entered pre-production of our next project, a cooperative heist FPS set in a techno-thriller world.

Mer info
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 juni 2023 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare