Säljare till 08Bil Hammarby Sjöstad AB

Säljare till 08Bil Hammarby Sjöstad AB

Vill du företräda ett varumärke inom bilbranschen som är förknippat med hög kvalitet och kundnöjdhet? Vi söker nu fler engagerade medarbetare. I rollen som säljare av begagnade bilar arbetar du självständigt med försäljning av våra bilar. Dina arbetsuppgifter innefattar hela bilägandet, d.v.s. bilköpet, annonsering, administration av provkörningar, bilförsäljning, finansiering, service- och verkstadstjänster och inte minst uppföljning och bearbetning av nya och befintliga kunder. Du sköter hela säljprocessen från första kontakt till leverans och säkerställer kundens upplevelse hos oss.

Vi söker dig som är en
utåtriktad, tävlingsinriktad, serviceinriktad och brinner för försäljning. Du är lösningsorienterad, stresstålig och har en hög arbetsmoral. I ditt arbete är du självgående samtidigt som du trivs med att jobba och ingå i ett team. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt samt ett genuint intresse inom fordonsbranschen.
Mer info
Kontaktperson Savas Gialavozis
Email Mejla Savas Gialavozis
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

08Bil är ett företag med möjligheter och personlig service. Vi erbjuder stort sortiment av begagnade bilar från ledande leverantörer och varumärken.