Företaget är verksamt inom byggbranschen och utför i första hand håltagning genom borrning och sågning i olika material.

Tjänsten kräver erfarenhet från byggverksamhet.

Tjänsten består av att besöka olika byggarbetsplatser, följa upp vad som utförts av våra håltagare, ha kontakt med beställare, planera kommande håltagningsuppdrag, ekonomisk uppföljning.

Merit att kunna läsa ritningar.

Viktiga personliga egenskaper är att vara engagerad och driven, ha en naturlig social kompetens mot anställda och beställare, vara strukturerad samt ha god planeringsförmåga, vara flexibel gällande arbetstider.

Arbetsledaren utgår ifrån hemmet.

De olika arbetsplatserna finns inom stor Stockholmsområdet.

Ser fram emot er ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.08betonghal.se
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har under ett flertal år haft en expansiv och utmanande utveckling både personellt och omsättningsmässigt. Detta innebär att vi numera är 58 anställda varav 53 håltagare. Vårt upptagningsområde är hela stor Stockholm. Våra uppdragsgivare är framför allt det större byggbolaget. Vi utför håltagningen både inom nyproduktion samt rot uppdrag. Vi söker nu ytterligare medarbetare som söker nya utmaningar. Företaget har bedrivit verksamhet sedan år 2000. Vi är medlammar i Byggmästarföreningen, har kollektivavtal mm.