Erfaren .NET-utvecklare med ledarambitioner och passion för API-utveckling till Nocere i Stockholm

Erfaren .NET-utvecklare med ledarambitioner och passion för API-utveckling till Nocere i Stockholm

Har du ledarambitioner vad gäller teknik och människor? Kan se såväl helheten som detaljerna? Vi söker nu en erfaren .NET-utvecklare som vill leda vårt team och vara delaktig i utvecklandet av vår nya plattform.

Om tjänsten
Hos oss får du en bred, utvecklande och central roll i ett företag som befinner sig i en expansiv fas. Vi ser framför oss hur du i nära samarbete med vår CTO relativt snart tar ett större ansvar för såväl utvecklarteamet och vår kommande off-/near-shoring såväl som delar av tekniken. Du kommer att vara en drivande faktor i vår expansion samt i de kommande årens byte av vår nuvarande plattform. Dagens plattform är baserad på IBM Domino/Notes samt PHP, vilken vi avser ersätta med en tjänstebaserad plattform huvudsakligen baserad på Microsoft .NET Core. Parallellt med hands-on utveckling/programmering och ditt ledarskap besöker du kunder, löser problem och driver tekniken framåt.

Vi är
Nocere effektiviserar affärstransaktioner mellan försäkringsbolag och dess leverantörer. Fokus riktas mot de transaktioner där försäkringsbolagens krav på tolkning, kontroll och automatisering är stort. Idag digitaliserar och automatiserar Nocere stora volymer av fakturaflöden inom bilglasskador och även inom djurskador. Expansion pågår inom ytterligare områden och vi behöver bli fler utvecklare för att ta oss an nya utmaningar.

Vi söker
Vi söker inte nödvändigtvis efter dig som är ledare idag, mer troligt dig som idag är utvecklare har en önskan om att få bidra på riktigt och ta dig an ett ledarskap. Vi söker dig som har viljan och förmågan att coacha kollegor och driva tekniken framåt; dig som på sikt vill ta taktpinnen i utvecklarteamet. Du erbjuds en dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar. Hos oss blir du en viktig del i laget och en del av företaget där ditt arbete kommer att påverka vår verksamhet inom såväl arbetssätt som det vi levererar.

För att passa i denna tjänst ser vi att du behöver:
  • Har arbetat med .NET i minst 4 år, gärna också med erfarenheter av .NET Core
  • Har en akademisk utbildning inom systemutveckling, datateknik eller annan ingenjörsutbildning
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
I och med att vi avser bygga en ny tjänstebaserad plattform i Microsoft .NET ser vi gärna att du, förutom erfarenheter av .NET, också har kunskaper inom API-driven utveckling, gärna med Swagger/OpenAPI. Vi ser gärna att du även kan hantera säkerhetsstandarder som OAutb och OpenID Connect.

Vi arbetar agilt och kommer i och med den nya plattformen att ställa höga krav på testdriven utveckling, automatiska byggen och installationer. Vi kommer från en värld med mycket PHP och IBM Notes därför är det fördel om du känner till och förstår PHP och gärna ytterligare miljöer.

Ansökan & mer information
För att ansöka, klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV och personliga brev. Sista ansökningsdag den 2018-06-24. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om tjänsten kontakta Oskar Carlstedt på oskar.carlstedt@nocere.se eller 070-312 51 25. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta Björn Jonasson på bjorn.jonasson@roirekrytering.se eller 0709-261 227.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Nocere
Nocere Systems AB är marknadsledande inom tjänster och system för att effektivisera glasskadehanteringen på fordon. Vår kombination av tjänster och system har effektiviserat och kvalitetssäkrat försäkringsbolagens processer sedan tidigt 90-tal. Kunderna finns idag i Sverige, Norge och expansion mot övriga nordiska länder pågår. Företaget har kontor i Västerås och Stockholm, sysselsätter 15 personer och är privatägt.

För mer information, gå in på www.nocere.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 juli (35 dagar kvar)