Superuser i orderteamet till Össur – Ett bolag som hjälper människor till ett rörligare liv!

Superuser i orderteamet till Össur – Ett bolag som hjälper människor till ett rörligare liv!

Össur utvecklar, producerar och säljer ortopedtekniska lösningar. Huvudkontoret är på Island och företaget har totalt cirka 4000 anställda och dotterbolag i 20 länder världen över. Össur etablerades 1971 och har varit börsnoterat sedan 1999. Tillväxten har både varit genom förvärv av andra bolag samt organisk tillväxt. Den organiska tillväxten drivs av stor satsning på forskning och utveckling, och företaget fortsätter lansera nya produkter och lösningar som hjälper människor till bättre liv. Össur är en värderingsstyrd organisation och står för Life without Limitations, ett liv utan begränsningar. Våra värdeord är Ärlighet, Sparsamhet och Mod.

Vi söker just nu en Superuser i orderteamet till Össur Scandinavia som i dagsläget består av fem affärsenheter. Vi är verksamma i alla nordiska länder och regionen omsätter över 800 miljoner kr per år. Du kommer att tillhöra avdelningen clinic supplies inom Operations Scandinavia som i dagsläget består av cirka 10 medarbetare. Tjänsten är baserad på vårt nya moderna kontor i Kista norr om Stockholm och du kommer att rapportera till Team Manager för clinic supplies.

Dina arbetsuppgifter
Som Superuser i orderteamet kommer ditt huvudsakliga ansvar vara att hantera och övervaka det dagliga orderflödet mellan våra kliniker och leverantörer. Du kommer att fungera som länk mellan klinik och leverantör och säkerställa att de agerar enligt de fastställda processerna för system och inköpsfunktioner, samt kommunicera eventuella problem till klinik/leverantör. Du är också Superuser för orderteamet i Navision och andra relaterade system, vilket innebär att definiera, mäta, analysera och implementera processförbättringar samt testa nya funktioner. Du kommer att träna klinikerna samt andra teammedlemmar i Navision och tillhörande processer. Du kommer även att leda, driva och vara delaktig i projekt- och förbättringsarbete av klinik-, leverantörs-, inköps- processer, allt för att öka clinic supplies värde inom organisationen. Utöver detta kommer stor vikt läggas på att främja och bygga relationer med viktiga leverantörer såväl med våra kliniker och andra avdelningar.

Vem vi söker
Du har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt mycket goda systemkunskaper. Du behärskar svenska flytande och har mycket goda kunskaper i engelska. Du har arbetat i Navision tidigare och det är meriterande ifall du har kunskaper från andra ERP-system. Du är även van att driva förbättrings- och projektarbete och ett plus ifall du har erfarenhet av olika förbättringsmetoder.

Som person ser vi gärna att du är problemlösningsorienterad, analytisk, strukturerad och resultatorienterad. Du tycker det är kul med projekt- och förbättringsarbete och har en målinriktad och optimistisk inställning till ditt arbete; är motiverad och ambitiös. Du är duktig på samarbete men också att arbeta självständigt med att lösa uppgifter och problem. För att trivas hos Össur är det viktigt att du är kundorienterad, flexibel och tycker det är kul att arbeta i en föränderlig miljö/organisation.

Vi erbjuder
Som Superuser i orderteamet hos Össur Scandinavia erbjuds du en unik möjlighet att gå med i ett dedikerat team på ett företag som är positionerat för fortsatt tillväxt; en viktig och utmanande roll där du även kommer att få möjlighet att forma jobbet till dina styrkor. Du kommer att få ta mycket ansvar och delta i spännande projekt- och förbättringsarbete. Du kommer dessutom att arbeta i en innovativ, flexibel och internationell miljö tillsammans med engagerade kollegor som alla arbetar mot samma mål – att hjälpa människor till ett rörligare liv!

Anställningen
Heltid, tillsvidare. Start omgående eller enligt överenskommesle.

Ansökan
Du ansöker via vår hemsida, vänligen klicka på "Ansök" för att komma vidare.

Sista ansökningsdatum är 2020-10-30. Vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ossur.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Össur is in the business of improving people's mobility. As a leading global company in non-invasive orthopedics, we deliver advanced and innovative technologies within the fields of prosthetics, braces, supports and compression therapy. The headquarter is in Iceland with over 4000 employees worldwide and operations in more the 20 countries. Össur was founded in 1971 and has grown since then through both organic growth and acquisitions. It is a value-based organization where the core values are Honesty, Courage and Frugality. Össur's Competences are Collaboration, Communication, Driving Results, Customer Focus and Change.