Servicetekniker till Uppsala

Servicetekniker till Uppsala

Edekyl & Värme är sedan 13 år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala. Under de 13 åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motto är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Vill du jobba i en bransch som har framtiden för sig? Har du bakgrund och erfarenhet som elektriker, snickare, svetsare eller något annat hantverksyrke? Är du tekniskt intresserad, gillar problemlösning och att ställas inför nya situationer dagligen? Då har vi jobbet för dig!Hur ser arbetsdagen ut?

Som servicetekniker jobbar du med enklare servicearbeten inom kyla, t ex byte av fläktmotorer och givare samt enklare felsökning av komponenter i kylanläggningar.

Vem är du?

Du får gärna ha läst ett yrkesförberedande program på gymnasiet och gärna jobbat några år inom ditt yrke. Mycket kundkontakter ingår i rollen, så det är bra om du är serviceinriktad, förutom att du ska vara tekniskt intresserad. Dina språkkunskaper i svenska är goda och du förstår skriftliga instruktioner på både svenska och engelska.


Vad erbjuder Edekyl & Värme?

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter.

Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Edekyl & Värme är mån om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).
Om du har utmaningar att hitta boende i Stockholm så kan det finnas möjlighet att vi tillhandahåller det.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 8 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Edekyl & Värme är sedan tio år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Motala och Västerås. Under de tio åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vårt motta är att kunna laga allt vi säljer. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme, fastighetsautomation samt värmepumpar i privata hem. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Intresserad? Kontakta oss!