Edekyl & Värme är sedan 13 år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på sex orter och med 100-talet anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping, Norrköping, Västerås och Uppsala. Under de 13 åren har vi växt snabbt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi vill att våra medarbetare ska vara de vassaste knivarna i lådan. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).

Har du hyfsat modern kylkunskap och brinner för försäljning?

Vi söker dig som har förmåga att bygga kundrelationer, vara drivande, målinriktad och som har en stark drivkraft att göra affärer.

Hur ser arbetsdagen ut?

Som säljare hos oss så utför du sälj- och kalkylarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Du har även förmågan att kunna projektera och konstruera egna tekniska lösningar och förslag. Du är delaktig under hela anbudsprocessen från förfrågan till ett färdigt anbud/beställning och du är även ett stöd till våra projektledare under produktionsfasen.

Kundkontakter ingår naturligt i rollen och med fokus på att både skapa nya, bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Vem är du?

Vi söker dig som sedan tidigare har erfarenhet inom kalkyl- offert och säljarbete och gärna från en liknande roll. Du bör sedan tidigare ha kunskap om de i vår bransch vanligast förekommande leveransbestämmelserna. Har du sedan tidigare praktisk erfarenhet av installation så är det ett stort plus i kanten, liksom om du har utbildning inom entreprenadjuridik och/eller ekonomi.


Vad erbjuder Edekyl & Värme?

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en växande organisation, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. Vi är måna om att du ska trivas och ha kul på jobbet. Kollektivavtal finns med Unionen (VVS företagen Tjänstemannaavtal)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (27 dagar kvar)