Administratör till PwC

Administratör till PwC

Ditt uppdrag
Du kommer i huvudsak att arbeta med PwC:s granskningsprocess för godkännande av blivande klienter inom området Know Your Client (KYC). Detta innebär att du kommer uppdaterasöka information om företag med hjälp av olika externa källor, inklusive genomföra kontroller inom penningtvätt och sanktioner. I arbetsuppgifterna ingår att utreda, analysera och dokumentera konfidentiell data. För att trivas med detta uppdrag måste du gilla att arbeta i olika typer av system och databaser med repetitiva administrativa uppgifter. Arbetet kan ibland också vara ett detektivarbete. Du kommer att arbeta med såväl svenska som internationella klienter, företag som privatpersoner. Rollen innebär också att du kontinuerligt arbetar med att hålla en hög datakvalitet om PwC:s kunder tillsammans med Data Stewards från andra avdelningar t ex Finance och Clients & Markets.

Rollen är placerad i PwC:s centrala Risk Management Office. Under en 5 månaders period behöver man förstärka detta team.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen som KYC-administratör/Data Steward är du en noggrann/kvalitetsmedveten och lösningsorienterad person, du tycker om att slutföra något du påbörjat. Du får gärna redan ha en förståelse för svenskt närings- och föreningsliv, eller i alla fall ha ett intresse för att lära dig mer.

Du kommer att ha eget ansvar för de uppgifter som tilldelats dig men KYC-administratör/Data Stewards arbetar också tillsammans för att vidareutveckla rollen och ständigt förbättra processerna. Du kommer bli en del av ett drivet och glatt gäng som har en rad spännande utmaningar framför sig under hösten och vintern.

Vi söker dig som trivs i en strukturerad administrativ roll. Du är en van PC-användare och känner dig bekväm med att arbeta med Excel och Google Suite. I rollen ingår även att ha kontakt med revisorer och konsulter och då behöver du en god kommunikationsförmåga.

Vi ser gärna att du åtminstone har en gymnasieutbildning inom t ex handel, ekonomi, juridik, samhällskunskap. Gärna i kombination med något års arbetslivserfarenhet från kontor.

Om PwC
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 3 2 800 medarbetare på 100 34 kontor runt om i landet. Vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 60 45 000 klienter ger dig och alla våra medarbetare tillgång till både spännande och samhällsviktiga uppdrag. Dels för att du får chansen att arbeta och utvecklas sida vid sida med några av landets vassaste specialister. Besök gärna www.pwc.se för mer information om företaget och dess tjänster.


När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

The Pace är specialister på rekrytering och konsultuthyrning inom Business Administration och tillsätter bland annat roller som Administrativ Chef, VD- och Ledningsassistent, Executive Assistant, Office Manager, Projektkoordinator, Administratör och Sälj-, Jurist- och Kontorsassistent. Vi kan erbjuda dig som kandidat ett brett nätverk av svenska och internationella företag med behov av duktiga administratörer. The Pace är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi finns med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Clara Forsberg (clara.forsberg@thepace.se) och konsultchef Stina Bylund (stina.bylund@thepace.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (14 dagar kvar)