Hissinredningsmontör i Stockholm

Hissinredningsmontör i Stockholm

Om Tjänsten
Vi söker nu en erfaren montör som vill jobba på ett väletablerat företag med gott rykte i branschen. Företaget står inför en expansionsfas och vill nu ha med erfarna personer på en spännande resa. Som montör för denna tjänst kommer du att utföra montage av hisskorgsinredningar i Stockholm.

Om dig
Vi söker dig som vill ha ett omväxlande arbete samt har god erfarenhet av snickeri och av att arbeta med tunnplåt. Vi ser att du har erfarenhet att av montering enligt ritningsunderlag samt trivs med att arbeta självständigt. Viktigt att du gillar kundkontakt och är lösningsorienterad.

B-körkort är ett krav.

VI ERBJUDER
Ett varierande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Jobbet innebär att man utgår från södra Stockholm och kommer främst att montera hissinteriörerna i centrala Stockholm men även i närliggande städer.

Typ av anställning: Heltid, Tillsvidareanställd

Så ansöker du
Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickar du till
jobb@ahmans.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Kim Salo 0738-681577 Kim@ahmans.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ahmans.se
Sista ansökningsdag 4 nov 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Åhmans i Åhus AB grundades 1860 och är idag ett familjeföretag med nisch som underleverantör inom hissbranschen innefattande tillverkning och montering av hisskorgsinredningar i Skandinavien. Med god servicekänsla och en väl genomtänkt plan arbetar vi effektivt för att ge våra uppdragsgivare precis vad de eftersträvar.