Löneadministratör till ÅF

Löneadministratör till ÅF

Till ÅF söker vi en löneadministratör. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start 1a februari 2019 tom 31 jan 2020. Uppdraget är på 75% men det kan finnas möjlighet till större omfattning.

Ditt uppdrag

Som löneadministratör på ÅF tillhör du ett team som består av 5 löneadministratörer, 1 systemadministratör samt 1 Team ledare. Man arbetar i en dynamisk och flexibel miljö med en grupp som har mycket god sammanhållning.

ett team om 7 personer och tillsammans ansvarar ni för lönehanteringen för cirka 8000 tjänstemannalöner för fyra bolag i lönesystemet Aditro. Som löneadministratör arbetar du med hela lönekedjan, från ax till limpa. Du kommer även att supportera verksamhetens chefer och medarbetare gällande löneadministrativa frågor via mail och telefon. Du rapporterar till teamledaren för lön. Här kommer du till ett trevligt team med en bra kultur där man hjälps åt inom gruppen.

Din bakgrund

Vi tror att du har tagit din examen från en av YH-utbildningarna inom lön och har 1-2 års erfarenhet av löneadministrativt arbete. Det är meriterande om du har arbetat i Aditro L tidigare men det är inte ett krav. Du bör vara van vid att arbeta i olika system och ha lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Som person är du ambitiös, noggrann och serviceminded. Du är van vid att arbeta självständigt, men är lika mycket en teamplayer som samarbetar och delar din kunskap med andra. Vidare trivs du i en roll där du har många kontaktytor i organisationen.

Om ÅF

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF - ”Making future”

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation - vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken - modig - proffsig.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se) samt konsultchef Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (6 dagar kvar)