Ingenjör med intresse för industri till ÅF

Ingenjör med intresse för industri till ÅF

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker avdelningen Digital Industry en ingenjör som ska arbeta antingen på kontoret i Solna eller i Nynäshamn. Avdelningen är ansvariga för digitalisering och IT-system inom industri. I denna roll kommer du arbeta mot ÅFs olika kunder och hjälpa till att lösa deras problem och utveckla deras industri. Till en början kommer du främst arbeta inhouse men allt eftersom kommer det finnas goda möjligheter att arbeta mer och mer ute hos ÅFs olika kunder där projekten kan pågå under allt från 1-6 månader. Dina främsta arbetsuppgifter kommer variera beroende på kund och projekt men du kommer till exempel att arbeta med:
  • Utveckling/integration av plattformar, mot och med andra system
  • Utveckla frontend/backend i olika tilläggsystem
  • Förenkla för operatörer och göra produktionsstödsystem
  • Jobba i olika projekt mot olika kunder
I denna roll kommer du få möjlighet att arbeta i ett inkluderande team mot flera olika kunder. ÅF satsar mycket på sina anställda och längre fram finns det möjlighet att jobba mot och med andra sektioner inom ÅF, arbeta mer ute hos kund och ta allt större ansvar.

Din profil

För denna tjänst söker vi någon med en civil- eller högskoleingenjörsutbildning, alternativt en 2-årig YH-utbildning. Vilken inriktning du har läst är inte det viktigaste, däremot är det viktigt att du har ett intresse för industri och produktionsutveckling samt viss erfarenhet av programmering och databaser. Det är meriterande om du har jobbat ”på golvet” inom produktion och därmed har en god förståelse av industribranschen. För denna tjänst är det ett krav att vara flytande i engelska vad gäller tal och skrift, detta då projekten ofta kommer bedrivas på engelska.

För att lyckas i denna tjänst är du en lagspelare som tycker om att samarbeta med kollegor och ha kontakt med olika kunder. Du är lösningsorienterad, nyfiken och kreativ när det kommer till olika utmaningar som du ställs inför i ditt arbete. Vidare är du prestigelös och tålmodig och ser till att ta reda på den information du behöver för att kunna utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt. Sist men inte minst är det viktigt att du har ett intresse för att arbete som konsult med olika projekt för olika kunder.

Låter detta som något för dig? Ansök idag då vi arbetar med löpande urval och då ÅF söker efter någon som kan starta omgående.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 apr (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Företaget skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. ÅFs bas är i Europa men företagets affärer och kunder finns över hela världen. ÅF har fem divisioner; Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting. Sektorerna rymmer i sin tur ett stort antal industribranscher samt privata och offentliga verksamheter inom infrastruktur.