Miljöarbetare till Urbaser i Älvsjö - sommarjobb

Miljöarbetare till Urbaser i Älvsjö - sommarjobb

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i delar av Stockholm stad, med Stockholm Vatten och Avfall som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu under sommaren behöver vi förstärka avdelningen med duktiga miljöarbetare med C-kort och YKB som kan arbeta heltid från mitten av maj till sista september. Därefter finns en eventuell möjlighet att bli en del av vår personalpool och arbeta extra/vid behov. Du täcker då bland annat upp vid arbetstoppar eller när ordinarie personal är frånvarande - perfekt för dig som söker ett flexibelt extrajobb!

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla Stockholm rent. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning.
  • Avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll av fordon och påbyggnad.
Vem är du?

Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har yrkeserfarenhet som C-chaufför.
  • Tidigare arbetat med någon form av avfallsinsamling.
  • Har lokalkännedom.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start: Omgående.
Anställningsform och omfattning: Visstidsanställning, heltid fram till 2022-09-30.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag till fredag (inkl. "röda dagar" såsom t.ex. midsommarafton), dagtid mellan kl. 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi strävar efter att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.urbaser.se
Sista ansökningsdag 19 juni 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.