Hoppa till innehåll
Volvo On Demand logotyp

Vi söker en ny stjärna till vårt Customer Success team!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Om oss

Volvo On Demand formar framtidens mobilitet. Vi vill hjälpa människor att röra sig fritt, på ett meningsfullt och hållbart sätt. Med det syftet har vi skapat ett alternativ till privat bilägande där
Volvo On Demand erbjuder ett nytt sätt att ha bil.

Om tjänsten

Vill du vara en del av vårt Customer Success-team? Vi söker nytt tillskott till vårt team med start efter sommaren! Arbetet är förlagt måndag till söndag, med arbetstider mellan 07.00 och 22.00, och startar med en gedigen introduktion.

Arbetsuppgifter:

Som kollega på Customer Success är du företagets ansikte utåt mot kunderna. Vi är en bred kundservice som erbjuder varierande arbetsuppgifter. Du är dagligen i kontakt med våra kunder över telefon och chatt, men utöver det hanterar du även mejl, administrativa uppgifter och mer undersökande supportärenden.

Vi söker dig som är:
  • Flexibel
  • Serviceminded
  • Lösningsorienterad
Det är viktigt att du också har mycket goda kunskaper i svenska och engelska och en god förmåga att uttrycka dig i skrift.

För att trivas på Volvo On Demand är du en driven och prestigelös kollega, vi värderar ett genuint engagemang och en vilja att utvecklas. Du behöver också ha förmågan att självständigt lösa problem och svara på kunders frågor. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på rollen.

Vad erbjuder vi?
  • Härliga kollegor och en familjär stämning
  • Fräscha lokaler belägna centralt i Stockholm City
Arbetet utförs från vårt kontor centralt i Stockholm City måndagar, tisdagar och onsdagar. När du är bekväm i rollen går det bra att jobba hemifrån resterande veckodagar. Kontoret finns alltid tillgängligt och vi är ett gäng kollegor som gillar att jobba tillsammans på plats.
Vi som kollegor är hjälpsamma, peppande och hittar gärna på roliga saker både på och utanför kontoret.

Ansökan och kontakt?

Låter detta som en spännande utmaning? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Team Manager Tove Werner på tove.werner@m.co
Välkommen med din ansökan!
Anställningsinformation
Anställningsform: Heltid
Arbetstider: Enligt schema med ramtider 07.00-22.00 måndag - söndag
Start: Augusti/september 2024
Sista ansökningsdag: 15 juni 2024
Volvo On Demand logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren