Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Analytisk Group Financial Controller

Publiceringsdatum
16 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill anta en utvecklande roll som Group Financial Controller? Vi på Vindex söker nu en Group Financial Controller till vår kund. Rekryteringsprocessen hanteras av Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos vår kund. Som Group Financial Controller kommer du att anta en nyckelroll för bolagets finansiella rapportering och analys.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Rapportering och analyser på koncernnivå
  • Sammanställa den finansiella rapporteringen
  • Säkerställa att gällande redovisningsregler och lagar efterföljs
  • Aktivt arbeta med effektivisering av ekonomiska processer
  • Proaktivt arbeta mot att förbättra bolagets lönsamhet
  • Nära samarbete med redovisningsavdelningen
  • Kontinuerlig rapportering till ledningen
  • Huvudansvar för kontakt med revisorerna
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet som Financial Controller eller Business Controller. Vi ser gärna att du har en bakgrund från Big4 och förvärvsintensiv verksamhet. För att lyckas i den här rollen krävs det goda kunskaper inom K3 regelverket och har du även goda kunskaper inom IFRS är det meriterande. Till sist talar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska.

Som person söker vi dig som drivs av utmaningar och trivs att arbeta i en dynamisk miljö. Du är stark kommunikativ och bra på att skapa kontakter såväl internt inom bolaget som till externa parter. Slutligen tror vi att du är driven och proaktiv i ditt arbete!

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SRGFC2597. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Stina Rydergård (stina.rydergard@vindex.se , 073-789 38 18) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Financial Controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren