Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Sommarjobb som Ekonomiassistent, Stockholm

Ansök nu
Ekonomiassistent sökes för konsultuppdrag till ledande företag i Stockholm. Sommarjobb för dig som vill utvecklas inom ekonomi!

Söker du ett givande sommarjobb som ekonomiassistent? Kanske är du student och vill ta chansen att skaffa dig värdefull erfarenhet? Då kan detta vara uppdraget för dig! Vi söker dig som är redo omgående för ett konsultuppdrag som ekonomiassistent hos vår kund i Stockholm där du får vara med och bidra med dina kunskaper.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent ser du till att uppdragsgivaren betalar sina leverantörsfakturor i tid och levererar god service till interna kunder samt leverantörer. Detta innebär att du arbetar med:
  • Hantering av leverantörsfakturor.
  • Matchning av fakturor.
  • Bokföring.
  • Reservationer.
  • Registrera betalningar.
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående till och med 31 augusti 2024. Som konsult blir du anställd av oss på TNG och du har din placering hos vår kund med kontor på Kungsholmen i Stockholm. Dina arbetstider är kontorstider måndag - fredag.

Våra förväntningar

För att vara aktuell och framgångsrik i denna roll ser vi att du:
  • Har en pågående/avslutad högskoleexamen eller motsvarande inom ekonomi.
  • Har arbetserfarenhet av leverantörsreskontra.
  • Behärskar Office-paketet väl och framförallt Excel.
  • Har ett allmänt intresse för IT.
Det är meriterande, men inget krav, om du även har erfarenhet av ERP-system och framförallt M3. Som person ser vi gärna att du är nyfiken, driven, flexibel och kan snabbt sätta dig in i kundens situation.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/