Hoppa till innehåll
Ticket logotyp

Ticket i Stockholm söker erfaren Javautvecklare

Publiceringsdatum
22 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som Javautvecklare blir du en del av ett sammansvetsat team i Stockholm som brinner för teknisk innovation och ständig utveckling!

Vi på Ticket består av ca 300 passionerade medarbetare som helhjärtat arbetar för att skapa världens bästa resebyrå. Vi designar och underhåller vår egen e-handelsplattform, vilket innebär att utvecklingsavdelningen jobbar med allt från utmanande backendfrågor inom skalning till att sortera hotell baserat på sannolikheten att köpa.

För att lyckas med detta är vi uppdelade i självstyrande produktteam som kännetecknas av korta beslutsvägar, snabb omvandling från beslut till handling och en vardag där andra experter håller din vardag fri för att du ska kunna göra det du gillar bäst - bygga skalbara och högpresterande system.

Vi erbjuder dig
  • En vardag som präglas av självbestämmande team. Som Javautvecklare får du vara med och bestämma hur vi bygger bästa möjliga lösning.
  • En platt organisation där vi arbetar agilt och vågar testa nytt. Vi tror på kunskapsdelning och korta beslutsvägar.
  • Vi värnar om en bra balans mellan arbete och privatliv - vi erbjuder därför bland annat flexibla arbetstider och remotemöjligheter, tjänstepension enligt ITP och reseförmåner.
Det här gör du hos oss

Du kommer att få valet att ansluta dig till det produktteam som mest uppfyller dina professionella ambitioner och intressen. Oavsett kommer du att jobba med utvecklingen av nya funktioner samt förbättra och utvidga befintliga system inom Tickets e-handelsplattform. Ticket jobbar huvudsakligen med Java, Spring Boot, Vue.js, AI, mikrotjänster, AWS och Kubernetes. Vi ansvarar själva för drift och utveckling av vår webbplats.

Ditt team och arbetsplats

Vår utvecklingsavdelning består av ca 40 personer, fördelade i mindre produktteam. I vår vardag arbetar vi nära andra experter och affärsägare. Vi styr som bekant över vår vardag och bestämmer själva om vi vill par/mobprogrammera, vem som leder våra agila ceremonier och vilka dagar vi ses på kontoret.

Vårt huvudkontor ligger i Sickla, endast fem minuter från Slussen, med parkering för alla våra anställda. Vi arbetar 3 dagar i veckan på kontoret.

Mer om dig

Som Java-utvecklare på Ticket brinner du för att bygga effektiva, skalbara system och ser fram emot att arbeta i ett team där du kan utbyta idéer och dela med dig av din expertis. Du är öppen för att ta initiativ och driva utvecklingen av tekniska projekt.

Du är självgående, kommunikativ och har en positiv attityd. Du trivs i en snabbt föränderlig miljö med korta beslutsprocesser. Din passion för kodning och ny teknik gör att du ser fram emot att möta varje arbetsdag med entusiasm. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Ticket logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ticket är Nordens största privatresebyråkedja och vi ägs av det privata investmentbolaget Braganza. Under varumärkena Ticket, AirnGo och Charter så erbjuder vi marknadens bästa utbud av resor från över 400 olika flygbolag, charterbolag, researrangörer, rederier, hotell och hyrbilsföretag. Idag finns Ticket i 10 länder och omsätter cirka 6 miljarder kronor. Vi har en omnikanalstrategi där försäljningen i 68 butiker, på telefon och online är sammanflätad för att ge kunderna det bästa av två världar - butikernas reserådgivning och service, och nätets tillgänglighet och transparens.

På Ticket arbetar resesäljare, utvecklare, specialister inom onlineförsäljning, ekonomer och analytiker, som alla har en sak gemensamt - drivet att bli bäst på det vi gör. På Ticket stöttar, lyfter och hjälper vi varandra. Vi är ett prestigelöst team med högt engagemang och driv. Här jobbar vi tillsammans, med korta beslutsvägar och du står aldrig ensam, i varken med eller motgång.