Hoppa till innehåll
Svenska Dagbladet (SvD) logotyp

Spontanansökan SvD

Sista ansökningsdag
19 november 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Svenska Dagbladet förändras i en rasande takt. Vi är i full färd att bygga ett mediehus för framtidens kvalitetsjournalistik. Vill du vara med?

Då är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan. Vi söker ständigt nya kollegor och ofta med ganska kort varsel.

Du har kanske en journalistutbildning i botten, men det är inget krav. Det viktigaste är att du kan bidra med kunskaper och erfarenheter vi behöver.

Har du erfarenheter från andra kulturer och goda språkkunskaper i våra största minoritetsspråk är det väldigt välkommet.

Vi sätter alltid våra läsares behov och intressen främst. Vår redaktionella miljö främjar en öppen och nyfiken process där olika perspektiv är en viktig ledstjärna.

Skicka in din ansökan, innehållande CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv och varför du söker.

Då detta gäller spontanansökningar och vi kanske inte har ett konkret rekryteringsbehov precis just nu, kommer vi endast att kontakta dig om en möjlighet uppstår.

Varmt välkommen med din ansökan!

Svenska Dagbladet (SvD) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 november 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Svenska Dagbladet gör kvalitetsjournalistik inom områdena nyheter, näringsliv, kultur och opinion. Vi vill ge våra läsare fler perspektiv och fördjupad kunskap så att de kan bilda sig en egen uppfattning och fatta väl underbyggda beslut. Svenska Dagbladets vision är ett samhälle där en oberoende och granskande journalistik stärker demokratin.

Vi som jobbar på Svenska Dagbladet tar vårt demokratiska uppdrag på stort allvar och är stolta över vår kvalitetsjournalistik. Här omges man av ambitiösa personer med stor och bred kompetens. Alla anställda förväntas dels ta stort eget ansvar, dels samarbeta prestigelöst med kollegor.