Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Kundtjänst medarbetare sökes till Dustcontrol!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Brinner du för att leverera hög service och har ett genuint intresse för att hjälpa människor? Har du tidigare erfarenhet inom serviceyrket och vill anta din nya utmaning? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker de en engagerad och serviceinriktad person som vill vara en del av deras kundtjänstteam.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att vara ansvarig för att hantera deras svenska kunder på olika plattformar, inklusive telefon, webbshop, e-post och personliga besök i butik.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:

- Orderhantering
- Leveransbevakning
- Besvara frågor och hantera ärenden via telefon och e-post.
- Du kommer att samarbeta nära produktionen för att säkerställa leveranstider och bevaka ordern.
- Du kommer att vara involverad i garantihantering, hantering av reklamationer och fakturering från vår reparationsavdelning.
- Det är meriterande med starka Excel-kunskaper för att effektivt utföra dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är en konsultanställning vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar tillsammans med Dustcontrol. Arbetstiderna är förlagda vardagar mellan 8.00-16.30 där du utgår från företagets kontor i Norsborg. Tjänsten förväntas starta upp omgående och är ett långsiktigt behov med chans för övertag till Dustcontrol efter 6 månader.
Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du behärskar svenska flytande i tal och skrift, det kan förekomma engelsktalande kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet inom kundtjänst och tycker att Excel är roligt, du bör kunna hantera olika listor och tabeller.

Vi söker en person som trivs med att ge service och har en stark samarbetsförmåga. Du kommer att ha många kontakter inom företaget, inklusive säljare, produktion och lagerpersonal, så förmågan att etablera och upprätthålla goda relationer är viktigt.

Bakgrundskontroll och kreditupplysning kommer genomföras i rekryteringsprocessen.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com