Hoppa till innehåll
Story House Egmont logotyp

Fullstack utvecklare

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Story House Egmont söker en erfaren fullstack utvecklare till kontoret i Stockholm

Story House Egmont är ett av Sveriges ledande medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och utvecklar innehåll för både tryckta medier och digitala plattformar och är snabbt växande inom e-handel och digital marknadsföring.

Vi söker nu en erfaren fullstack utvecklare till vårt kontor i Stockholm, som kommer att bli en del av ett internationelt digitalt utvecklingsteam. Teamet består av utvecklare i Sverige, Danmark och Ukraina. Utvecklaren vi söker kommer att vara ansvarig för utveckling och underhåll av våra tjänster, främst våra hemsidor byggda i Wordpress.

Du kommer att arbeta tätt tillsamman med andra utvecklare och content editors för att skapa engagerande digitala upplevelser för våra läsare. Vår webportfölj består av stora varumärken som mestmotor.se, svenskgolf.se, hemtrevligt.se, vagabond.se samt café.se. I teamet arbetar vi efter moderna agila metoder som sprintplanning– med fokus på samarbete. Du kommer att ges möjlighet att få sätta ett stort avtryck i den digitala världen som rör sig snabbt framåt för oss.

Arbetsuppgifter
 • Ansvarig för att utföra regelbundna uppdateringar och underhåll på våra webapplikationer (wordpress) för att se till att de kör utan problem. Detta inkluderar även testning, felsökning av kod, problemlösning och implementering av nya features.
 • Samarbete med redaktörer för att implementera nya lösningar
 • Support till redaktörer med olika tekniska utmaningar i relation till websiterna
 • Arbeta proaktivt så att websiterna kör stabilt och har bra responstider.
 • Arbeta proaktivt med säkerhet och regelbundna uppdateringar.
 • Deltagande i codereviews, samt vara med och ge feedback till andra utvecklare
 • Underhåll av DevOps pipelines från källkod till deploy i produkionsmiljö.
 • Underhåll och drift
Din profil

Du är en erfararen utvecklare som tidigare har arbetetat med WordPress och är väl insatt i platformen. Du trivs i en miljö där saker och ting kan ändras med kort varsel och är en starkt lagspelare som samtidigt är driven och bra på att arbeta självständigt.

Kvalifikationer
Du kommunicerar obehindrat på engelska i både tal och skrift och du har förmåga att arbeta i ett team som är baserat i flera olika länder.

Önskvärda kvalifikationer
 • PHP & WordPress
 • Kunskap om Git och andra versionshanteringssystem.
 • Stark kompetens inom HTML, CSS och JavaScript (ReactjS, TypeScript etc.)
 • Hands-on erfarenhet av SQL DB's, design och utveckling
 • Erfarenhet att arbeta med och sätta upp CI/CD (Jenskins, Github workflow, etc)
 • Värderar kvalitet och struktur vid utveckling av kod
 • Erfarenhet av Cloud hosting
Livet hos Story House Egmont – en del av något större

Vårt team sitter i centrala Stockholm respektive Köpenhamn och vi träffas dagligen, digitalt eller på kontoret.

Vi som jobbar inom Story House Egmont står för kreativitet, långsiktighet och öppenhet. Vi hjälper och stöttar varandra för att tillsammans utveckla de bästa berättelserna och produkterna.

Vi välkomnar kompetenta, drivna och innovativa människor. Lika viktigt är att du är snäll, positiv och gillar olikheter.
Som medarbetare i en av Sveriges ledande medieverksamheter är du också en del av något större.

Egmont är en internationell och expansiv mediekoncern fylld av passionerade och kompetenta människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter.

Egmont är en helägd stiftelse som verkar utifrån ett dubbelt syfte: att utveckla verksamheten och att stötta utsatta barn och unga. Som anställd i Egmont är du med och ger tillbaka till samhället och skapar förutsättningar för ett bra liv för nästa generation.

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: Head of Development and Design, Lars Randløv, lars.randlov@egmont.com.
Story House Egmont logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Story House Egmont är ett av Nordens ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont tillsammans med Nordisk Film, TV 2 i Norge och det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

We bring stories to life.