Hoppa till innehåll
Hilti Svenska AB logotyp

FÖRSÄLJNINGSINGENJÖR

Publiceringsdatum
24 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Daniel Niemi
Telefon
Ansök nu
Vad söker vi?
Är du en ingenjör på jakt efter en roll som drivs av både teknisk och kommersiell förståelse, som innebär många interaktioner under arbetsdagen, såväl med kunder som kollegor? Trivs du i en vardag med hög puls och tempo där du får möjligheten att påverka resultat? Det här kan vara rollen för dig!

Som Specification Engineer på Hilti är du en del av våra drygt 30 ingenjörer i Sverige som genom förståelse och erfarenhet av de tekniska utmaningarna i byggbranschen skapar värde för våra kunder. Som ingenjör på Hilti bidrar vi med spetskompetens inom teknikområden som förekommer på allt ifrån mindre till världens mest komplexa byggprojekt. Med vår marknadsledande position har vi lösningar som kan göra skillnad och nyckeln till Hiltis bidrag till att göra byggbranschen bättre, är att förstå och samarbeta med våra kunder. Genom exempelvis projektering och optimering av upphängningar, robotteknik för borrning och marknadsledande lösningar kopplade till hållbarhet söker vi dig som vill göra skillnad. Bli en del av vårt härliga team!

Vad innebär rollen?
I rollen som Specification Engineer ansvarar du för att Hiltis tekniska lösningar föreskrivs hos de utvalda konstruktörer du ansvarar för - dina nyckelkunder i föreskrivande led. Detta sker bl.a. genom försäljning av (och utbildning inom) våra programvaror för dimensionering, försäljning av våra projekteringstjänster och stöttning i tekniska utmaningar och frågeställningar.

Vi tror att detta är en perfekt roll för dig som vill utvecklas i ett dynamiskt företag och som uppskattar att arbeta med stort eget driv och engagemang inom såväl teknik som försäljning. Du får fullt utrymme att utöva entreprenörskap i din roll med stöd av Hiltis affärsmodell, värderingar och strategi. Kanske arbetar du idag på kontor med fasta tider men vill hellre arbeta mot långsiktiga målsättningar i en mer flexibel vardag där du själv styr över din agenda.

Rollen utgår från fältet och därigenom är resor en naturlig del av vardagen - vi ser därför en flexibilitet i placeringsort men tror att du bor i Stockholm med omnejd.

Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topplacerade i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer i mer än 10 år.

Vad erbjuder vi?
Vi ger dig allt du behöver för att nå framgång i din roll, förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Vi tillhandahåller ett omfattande introduktionsprogram inklusive utbildningar nationellt och internationellt samt regelbunden fortbildning för att säkerställa både personlig utveckling och kompetensutveckling. Vi har sex av de senaste sju åren utsetts till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer av Great Place to Work. Hilti erbjuder spännande karriärvägar nationellt och internationellt och ger dig möjlighet att arbeta utveckla branschen med våra viktigaste kunder. Hos oss arbetar du mot långsiktiga målsättningar i en flexibel vardag där du själv styr över din agenda. Sist men inte minst så får du förmånen att jobba med Hiltis innovationer så som borrroboten Jaibot och marknadens bästa produkter.

Varför ska du söka?
Vi har en utmärkt mix av människor och erfarenheter i våra team. Några av våra duktigaste medarbetare började på Hilti utan erfarenhet från branschen. Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund.

Vi önskar att du:
  • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • Har avlagd ingenjörsexamen, högskole- eller universitetsnivå
  • Har erfarenhet av teknisk produkt- och tjänsteförsäljning.
  • Kan omsätta teori till praktik och vice versa.
  • Är van vid att arbeta både självständigt och i team
  • Trivs i en roll som ställer stort krav på samarbete och nätverkande, både internt och externt
  • Har förståelse för byggets olika skeden samt dess beslutsfattare
  • Körkort för personbil
  • Har god förmåga att förmedla ett budskap på svenska och engelska i tal och skrift
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Inga ansökningar tas emot via mail.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Engineering Manager Daniel Niemi på 076 945 70 45 eller daniel.niemi@hilti.com. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Sara Henriksson på 073 056 04 41 eller sara.henriksson@hilti.com.
Hilti Svenska AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vilka är Hilti?
Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.