Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Vaktmästare & Fastighetsskötare sökes till kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se


Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu Vaktmästare och Fastighetsskötare för kommande uppdrag till våra kunder i Stockholm. Beroende på uppdrag varierar dina arbetsuppgifter, men några av arbetsuppgifterna som kan förekomma är att samla in och dela ut post, packa upp material och försändelser, utrusta lokaler inför möten och konferenser, ansvara för tryckning och utskick av trycksaker. Även att tjänstgöra som chaufför, Utföra kodning av inpasseringskort och utlämnande av nycklar. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är att ansvara för dagligt och löpande underhåll av lokaler, hantera felanmälningar, tillsyn av brandlarm, värme- och ventilationsanläggningar samt enklare reparationer och skötsel.

Arbetstider och omfattning på anställningen varierar såklart beroende på uppdrag, så vi tar gärna emot din ansökan oavsett om du vill arbeta heltid eller deltid. Det är alltid en fördel om du är tillgänglig med kort varsel.


Din profil
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har gymnasieutbildning samt yrkeserfarenhet inom vaktmästare/fastighetsvärd. Du har Körkort för personbil (klass B) samt goda kunskaper i MS Office. Vi ser även att du har kunskaper i ärendehanteringssystem samt kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.

För att passa i rollen behöver du vara självgående samt vara van att arbeta i team, du har förmåga att ta initiativ och arbeta självständigt samt klara av att arbeta fysiskt med hjälpmedel så som flytta visst möblemang. Även en del administrativa arbeten ingår.

Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Är du nyfiken på om vi kan matcha dig med en ny och spännande tjänst? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! För mer information är du varmt välkommen att kontakta Hanna Öberg på hanna.oberg@clwork.se. Ser fram emot din ansökan!Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se