Hoppa till innehåll
Axfood IT logotyp

Lösningsarkitekt till Axfood IT i Stockholm!

Publiceringsdatum
20 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi på Axfood IT i Stockholm söker en Lösningsarkitekt som vill bidra i utvecklingen av E-handel & Kundprogram på våra kedjor!

Som en av dagligvarubranschens största aktörer gör vi inom Axfood stor skillnad i miljontals människors liv - varje dag. Tillsammans vill vi skapa mer livskvalitet för alla vi berör genom våra olika koncept, verksamheter och varumärken. Vi tror på ständig förbättring och utveckling, och på att visa omtanke till omvärlden medan vi förändras. Var med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och prisvärd, bra och hållbar mat är viktiga ingredienser. Välkommen till Axfoodfamiljen!

Vi erbjuder dig
  • Vara med och bidra till utveckling och förvaltning av Hemköps, Willys, Citygross, Dagab och Snabbgross E-handel & Kundprogram i linje med Axfoods övergripande affärsstrategi.
  • Komma in i en spännande period där fler strategiska förflyttningar står för dörren och är högt prioriterade i hela verksamheten.
  • En trygg arbetsgivare, stor nog att satsa stort och göra skillnad på riktigt och där du kan växa hos och med oss
Det här gör du hos oss

Som Lösningsarkitekt arbetar du nära beställarna på våra kedjor och tillsammans med utvecklingsledare, systemarkitekter och systemansvariga. Du är med från tidig kravställning, analys, design, utveckling och driftsättning. Tillsammans med teamet utmanar du gamla arbetssätt och hittar nya förbättringsmöjligheter för att säkerställa att lösningarna är i världsklass. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
  • Ta fram och se till att vi efterföljer arkitekturella riktlinjer som går i linje med Ax-food ITs strategi.
  • Ta fram tekniska lösningsförslag och högnivåestimat i olika projekt och initiativ.
  • Delta och vara drivande i arkitekturråd och säkerställa att lösningar är enhetliga.
  • Ansvara för plattformens tekniska lösning, stabilitet och förutsättningar, samt driva förändringar inom området.
  • Stötta teamen och verksamheten i tekniska och domänrelaterade frågeställningar.
Ditt team och arbetsplats

Axfood har en av matbranschens största IT-avdelningar med drygt 300 medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller digital utveckling och ny teknik inom områden som det digi-tala kundmötet, e-handel och arbetssätt. Som Lösningsarkitekt kommer du att tillhöra avdelningen E-handel & Kundprogram som består av ca 70 personer, anställda och konsulter. Du rapporterar till Jennie Kronander, chef för E-handel & Kundprogram.

Vi arbetar enligt en hybrid-policy och träffas ett par gånger i veckan på kontoret vid Torsplan.

Axfood IT AB gör bakgrundskontroll vid samtliga rekryteringar. Läs mer på Axfoods hemsida här: https://www.axfood.se/karriar/din-karriarvag/sa-gar-det-till-nar-du-soker-jobb-hos-oss/.

Mer om dig

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av arkitektarbete, som Lösningsarkitekt eller Tech Lead, och har förståelse för systemutveckling i en agil miljö. Det är värdefullt om du har jobbat med kundnära webb- och app-utveckling, Cloud, SaaS, CI/CD och integ-rationer. Erfarenhet av e-handelslösningar och kundprogram är meriterande.

Som person trivs du med att arbeta med andra mot gemensamma mål, och har för-mågan att se både detaljerna och den övergripande strategiska och organisatoriska bil-den. Du är analytisk och drivande vilket gör att du genererar både lösningar och resultat.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Axfood IT logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Axfood IT är det digitala navet i koncernen. Det är genom de projekt som drivs av Axfood IT som vi tvärsöver hela Axfoodkoncernen kan jobba mer datadrivet och fortsätta utveckla och förbättra allt ifrån butikernas e-handel till logistiklösningar. Vårt mål är att utveckla branschens enklaste och bästa upplevelser kring maten. Det gör vi både genom nytänkande och smarta lösningar.

I Axfoods bolagsfamilj ingår bland annat butikskedjorna Willys och Hemköp, Tempo, Handlar'n, Middagsfrid och Urban Deli samt delägda Apohem, Eurocash, City Gross och Mathem. Tillsammans har vi drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om cirka 66 miljarder kronor. Axfood är noterat på Nasdaq Stockholm och huvudägare är Axel Johnson AB.