Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

System Developer till stort telekombolag!

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en teknisk IT person med erfarenhet och ett stort intresse för systemdrift och optimering? I tjänsten som System Developer får du chansen att sätta dina kunskaper på prov i ett utmanande och egen utvecklat system på en av de mest prestigefyllda arbetsplatserna!Om tjänsten

I tjänsten som System Developer hos vår kunds avdelning Network Performance Management ingår du i ett team som jobbar mot den kapabilitet som berör företagets nät och data. Teamets syfte är att samla in, processa och bearbeta data för att kunna mäta nätets prestanda och därigenom ge insikter och relevanta inputs på förbättringar.

Performance Management är ett nyorienterat, nyfiket och drivet team på 17 personer som jobbar med performance data från alla deras nätinfrastrukturer. Dina kollegor i teamet jobbar som utvecklare, arkitekt, analytiker och inom frontend. Systemet de använder sig av är uppbyggt av Windows servrar och för att kontinuerligt kunna optimera, utveckla och förbättra driften av systemet plockas många scripts in skrivna från MS SQL och MySQL.

För att trivas i denna tjänst tror vi att du är trygg i dina kunskaper och kan ta ett eget ansvar i driften av systemet. Du har en "can do" attityd och tycker om att grotta dig ner i ett klurigt och utmanande system med höga volymer av data.

Du erbjuds

 • Långsiktighet: En långsiktig roll på ett dynamiskt och snabbfotat företag som värderar teamwork som nyckeln till framgång!
 • Prestigefylld arbetsplats: Gå med i ett företag som tog sig till den exklusiva 2023-listan över "Top 100 Most Attractive Employers" enligt YPAI 2023 (Young Professionals Attraction Index).
 • Personlig coachning: Dra nytta av en dedikerad konsultchef som kommer att vara din partner under ditt uppdrag och coachar dig under hela din anställning.


Arbetsuppgifter
 • Drifta systemet och se till att servrar och processer fungerar som de ska
 • Kontinuerlig uppföljning av företagets life-cycle: Säkerställ rätt infrastruktur och att systemet håller hög kvalité
 • Följ upp optimering, utveckling och förbättringar genom framtagna scripts


Kvalifikationer
 • Är utbildad systemvetare, datavetare eller har en teknisk utbildning mot IT, exempelvis som ingenjör
 • Har erfarenhet och ett stort intresse av att jobba med systemdrift eller systemutveckling
 • Kunskap inom programspråket SQL
 • Har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift
 • Är intresserad av nät

Det är meriterande om du har

 • Kunskap inom Windows OS och Linux OS

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd. För att inte stöta på några problem under rekryteringsprocessens gång rekommenderar vi att du tydligt redogör för att du besitter ovan kompetens.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Personlig mognad
 • Problemlösande
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se