Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

ICT-tekniker sökes till globalt telekombolag!

Publiceringsdatum
20 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du få en inblick i morgondagens teknik och vara delaktig i arbetet med att ge teknisk support via en stor central datamiljö? Vill du kombinera administrativa och praktiska arbetsuppgifter? Då är tjänsten som ICT-tekniker något för dig. Varmt välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en ICT-Tekniker till deras ICT-center norr om Stockholm, Rosersberg. Eftersom du kommer att ingå i 24/7-driften kommer du att arbeta treskift vilket innebär att du kommer ha ett rullande schema med dagspass, kvällspass och nattpass. I teamet arbetar idag tolv tekniker som är schemalagda på 3-skift där två personer arbetar per pass.

I början av uppdraget kommer du att gå på en månads introduktion på datid 8-17 för att lära dig så mycket som möjligt innan du går in i skiftschemat.

Du erbjuds
 • Den här tjänsten passar dig som vill utvecklas inom IT branschen och bidra till att ge support till den dagliga verksamheten.
 • Här får du chansen att arbeta på ett företag med stark företagskultur och med många kompetenta kollegor som arbetar med morgondagens teknik.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudandeArbetsuppgifter
 • Som ICT-tekniker kommer du ingå i ett team som hanterar supportärenden kopplade till organisationens hård- och mjukvaror. Du kommer ta emot olika ärenden för att sedan analysera och bedöma ifall ditt team kan lösa det själva eller vid mer komplexa ärenden koordinera ärendet till rätt support-team.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med hårdvarusupport för olika typer av hårdvara som inte längre fungerar
 • Övervaka hårdvara
 • Koordinera supportärenden till olika team
 • Hantera komplexa ärenden och göra djupgående felsökningar


Kvalifikationer
 • Har ett stort intresse för IT och teknik, vilket ska framgå tydligt i din ansökan och i din motivering. Den tekniska kompetens som krävs i tjänsten kommer du att få lära dig på plats vilket förutsätter att du har ett eget driv och kan ta in informationen som ges
 • Du behärskar engelska väl i tal och skrift
 • Har god datorvana
 • Du ser tjänsten som långsiktig och har inga problem med att arbeta 3-skift
 • Det läggs stor vikt på din sociala kompetens, då du kommer jobba i ett team som är samarbetsinriktat och har en hög teamanda samt humor.
 • Vi rekommenderar att du som söker har B-körkort och tillgång till egen bil då det är begränsad kollektivtrafik till och från kunden, både dagtid som nattetid.

Som person är du en lagspelare då du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra ICT Tekniker och i teamet. I tjänsten kommer du att dokumentera samtliga ärenden och därför ställer vi höga krav på att du är noggrann. Du är driven och tycker om att ta egna initiativ. Att lösa problem tycker du är roligt då du får chansen att använda din analytiska och kreativa ådra. Du ser även denna tjänst som långsiktig.

Övrig information

START: Omgående

OMFATTNING: Heltid, treskift; dag, kväll och natt under vardag samt helgtid

PLACERING: Rosersberg, norr om Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 jan. 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare