SE HIT ALLA SOM ÄR SUGNA PÅ VÄRLDENS BÄSTA EXTRAKNÄCK!

SE HIT ALLA SOM ÄR SUGNA PÅ VÄRLDENS BÄSTA EXTRAKNÄCK!

Rekrytering bilbud / chaufförer
Vill du jobba på världens bästa företag? Då ska du titta hit! Vi expanderar och söker just nu fler glada och drivna personer till vårt leveransteam i Stockholm.

Ryska Posten Skafferi levererar i första hand frukt och mjölk till företagskunder runt om i Stockholm, men även frukost samt fika.

Vi utgår alltid från vårt kontor och lager på Sandhamnsgatan i Stockholm.

Tjänsten är en deltidsanställning och de dagar som du garanterat kommer att jobba är måndagar samt onsdagar 06:00-12:00 men finns även möjlighet till längre samt fler dagar i veckan.

Som bilbud på Ryska Posten Skafferi jobbar du med ständig kundkontakt, toppservice och i en omväxlande miljö. Du behöver vara en person som gillar utmaningar, är lösningsorienterad och gillar fart och fläkt.

Som en del av oss blir du en del av ett starkt och sammansvetsat team med höga ambitioner som brinner för grym service och kundrelationer. Vi har skapat en kultur som alltid sätter servicen till våra kunder först. Detta är något som genomsyrar allt vi gör, vi älskar att hitta lösningar och vi säger alltid ja.

Låter detta som något för dig? Sök!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 nov 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ryska Posten Skafferi är en av de yngre medlemmarna i Ryska Posten familjen, vi har expanderat kraftigt de senaste åren och söker nu förstärkning till vårt team.
Skafferi levererar frukt, mjölk, frukost samt fika till företag men även julkorgar på julen samt påskägg på påsken, allt för att våra kunder ska trivas extrabra på sina arbetsplatser!

Vi har växt fram genom ökat förtroende hos våra kunder och för att vi alltid skräddarsyr uppdrag efter önskemål.