Regional Manager

Regional Manager

Regional Manager

Arbetsuppgifter

Som Regional Manager kommer du att ha koll över försäljningsstatistiken och se över prognoser tillsammans med ansvariga Sales Managers. Vid övervakning av försäljningsstatistiken har du även en nära dialog med respektive kund eller distrikt för fullständig övervakning på detaljnivå. Detta innebär även att följa upp betalningar och eventuella påminnelser. Du har koll på vad som händer och alla omständigheter som skulle påverka försäljningen i respektive land i norden. Du kommer ta fram försäljningsstrategier och planera för framtiden tillsammans med samarbetspartnerna i dom nordiska länderna. I takt med att försäljningsstrategier sätts så skall kontinuerlig uppföljning genomföras för att säkerhetsställa att samarbetspartnern har det stöd som behövs för att uppfylla försäljningsmålen.

Profil

Du är en god människokännare och en talang inom relationsbyggande försäljning. Du är en naturlig ledare med ett starkt driv att hjälpa organisationer att lyckas. Kunden söker en person med längre erfarenhet inom däckindustrin och stor erfarenhet av avtalsförhandling.

Krav:

Erfarenhet från däckindustrin

Strategiskt skicklig och analytisk

Goda ledaregenskaper

Skicklig förhandlare och relationsbyggare

Flytande engelska i tal och skrift

Meriterande:

Svenska, finska, norska, danska

Goda kunskaper i Excel

Goda kunskaper i Powerpoint

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 nov 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en av världens största och snabbast växande däcktillverkare för radialdäck till personbilar, lastbilar och bussar. Företaget utvecklar den allra senaste tekniken för att uppgradera kundtillfredsställelse genom högkvalitativa produkter som säljs runt om i världen, kontoret i Sverige ligger i norra Stockholm.