Produktionschef Svevia Anläggning Stockholm

Om jobbet

Vill du arbeta inom en liten enhet med mycket framtidsambitioner?
Vi inom Anläggning Stockholm är gruppen som satsar på projekten mellan 10-200 miljoner, dvs så ger arbetet en möjlighet för både utmaningar och lärorika erfarenheter, med stor variation. Vi fokuserar så mycket det går att välja projekt utifrån våra medarbetares kompetenser. Vi tror på att arbeta med det man är bäst på. Att vi också älskar anläggning och vill bli branschens bästa anläggningsbyggare, hoppas vi även att du tycker är toppen.

Rollen
Som produktionschef har du en central roll i våra uppdrag och rapporterar till projektchefen. Du planerar, driver och följer upp egna projekt med ansvar för personal, ekonomi och kvalitet. Det är mycket kontakter med kunder, medarbetare och leverantörer vilket ställer höga krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta.

Kvalifikationer
Vi hoppas att du har en byggteknisk inriktning och en mångårig erfarenhet som produktionschef/platschef i anläggningsbranschen men vi lägger stort fokus på rätt person, så har du en annan bakgrund som kan hjälpa oss att utveckla vår verksamhet, är vi nyfikna på dig. Vi är problemlösare och gillar affärslösningar. Gillar du det också, så passar du in hos oss.

Planering i projekt är ofta A och O, med ett strukturerat arbetssätt tror vi att du kan lösa många uppgifter. IT är bra att kunna, kan du inte så ser vi till att du får med dig kunskapen.

Dela väg med oss
Inom Svevia delar vi med oss av kunskap och drar nytta av varandras styrkor. Genom att samspela får vi nya kundinsikter, blir mer effektiva och affärsmässiga. Vi ger dig garanterat en utmanande vardag där du kan göra skillnad och få igenom dina idéer! Har du rätt kompetens ger vi dig stor frihetsgrad. Då är det lika lätt att få ansvar som att ge. Genom att ta ansvar kan du lägga grunden för en snabbare karriär. Svevia tänker även nytt och hållbart. För oss är det lika viktigt att vara lyhörd för kundernas behov som att erbjuda hållbara lösningar utifrån miljöhänsyn, säkra arbetsplatser, etik och moral.

Se detta som din chans och möjlighet att påverka byggbranschen i Sverige, nu och på lång sikt.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med Reza Rad, ww.linkz.se , 070-782 28 99 eller reza@linkz.se
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 jan

Om företaget

Vi är Sveriges ledande driftentreprenör och det fjärde största väg- och anläggningsföretaget i landet med 2 800 medarbetare. Vår kärnverksamhet är att utföra nybyggnation samt sköta drift, service och underhåll av Sveriges vägar och annan infrastruktur. Uppdragen omfattar allt ifrån vägar, gator, broar till järnvägar, hamnar och fjärrvärme. Vi hyr även ut och underhåller maskiner, fordon, byggbodar och utrustning, främst till Svevia men även till kunder inom hela entreprenadbranschen. Vi hyr också ut kontor, verkstäder och lagerlokaler. Våra kunder är såväl offentliga som privata. Vi finns på 129 platser över hela Sverige och är sedan den 1 januari 2009 ett statligt helägt bolag. Innan dess verkade vi under namnet Vägverket Produktion.