Platschef sökes till GL Expressbygg

Platschef sökes till GL Expressbygg

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Platschef hos GLE har du fullt ansvar över att leda projektets genomförande enligt fastställd budget och tidsplan. Du upprättar miljöanalys, handlingsplan, ansvarar för dokumentation, leverantörsbedömningar och planerar och fördelar arbetet. Du är arbetsmiljöansvarig enligt Bas P och Bas U som delegeras från Projektchef. Rollen innebär även framtag av underlag inför projektrapportering samt projektavslut.

En stor del av dina arbetsuppgifter är att eftersträva en störningsfri produktion och skapa engagemang hos medarbetarna. Du arbetar aktivt för att effektivisera organisationen och ta vara på all kompetens och kunskap hos medarbetarna samt driva utveckling för projektets personal.

Din profil

Vi söker dig som har minst fem års arbetslivserfarenhet av liknande tjänster. Du har relevant utbildning samt har stort tekniskt kunnande och god datorvana. Du behärskar både engelska och svenska flytande i tal och skrift och B-körkort är ett krav. Du är även bekant med AB04, ABT.

Vi söker dig som är driven, engagerad och som har hög förmåga att ta tag i och lösa uppkomna problem. Du har en god känsla för kvalité och service och uppskattar att ha många bollar i luften. Vidare är du organiserad, strukturerad samt duktig på att planera ditt och andras arbete. Vi ser gärna att du är flexibel, förändringsbenägen och intresserad av att driva utvecklingsarbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Siri Hågefalk
Telefon 076-86903058
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

GL Expressbygg är ett bolag inom bygg och anläggning som präglas av entreprenörsanda och tillväxt. De startade 2005 och har idag en organisation på ungefär 200 personer. De är belägna i ljusa lokaler i Sätra med goda kommunikationsmöjligheter. GLE driver projekt gällande alltifrån ifrån stora lägenhetskomplex, villaentreprenader till enskilda villor och har stora planer på att utveckla både organisationen och verksamhetsområden.

Eldsjälarna bakom bolaget är drivna entreprenörer som alltid lägger själ och hjärta i sina projekt och sina medarbetare. Som anställd hos GLE får du en arbetsmiljö som präglas av tillväxt, högt i tak och enorma utvecklingsmöjligheter.