Operatörer till OCO metoden™

Operatörer till OCO metoden™

Vill du vara med och verka för att skapa en bättre arbetsmiljö för våra kunder? Känner du ett ansvar för miljön på vår planet?
Vårt företag rengör ventilationssystem med teknik utvecklad för NASA och söker nu operatörer i Skåne och i Stockholm. Med denna teknik blir inomhusmiljön bättre, vi använder inga kemikalier, ånga eller vatten, effektiviteten i systemet ökar, vilket minskar energiåtgången och kostnaden för driften. Alla dessa positiva effekter bidrar med en minskad belastning på vårt klimat.

Vi söker nu dig som brinner för vår miljö och som vill göra skillnad. Du behöver anse dig själv vara händig och ha vana av att arbeta med händerna, gärna problemlösare, professionellt eller på fritiden. Skulle teknisk erfarenhet inte finnas så kan det kompenseras med personlighet. Bakgrunden kan med andra ord komma från många olika håll, det viktigaste för oss är att du delar vår uppfattning om hur man som person och företag bör arbeta, både intern och externt.

Du ska ha lätt för att hantera olika typer av människor. Vi har kunder som begär utdrag ur belastningsregistret vilket innebär att du inte kan finnas där. Du måste ha giltigt B-körkort för manuell växellåda.

Du bör ha ledarintresse och gärna erfarenhet av det, inte nödvändigt ifrån arbetslivet utan det kan komma ifrån föreningsliv eller försvarsmakten. Du bör ha god fysik då det finns en del lyft och fysikprövande situationer i arbetet. Kanske har du varit idrottare och håller god motion idag. Eftersom vårt företag är under tillväxt innebär det resor i landet med arbete på annan ort. Det innebär också att du har goda möjligheter att växa tillsammans med företaget.

Mer information om företaget hittar du på vår hemsida: www.oconordic.se

Har du frågor om tjänsten kontakta:

Regionchef Stockholm
Jonas Sundgren jonas@oconordic.se 0703 351 664

Verksamhetsansvarig
Magnus Clarin magnus@oconordic.se 0706 785 678
Mer info
Email Mejla OCO Nordic AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oconordic.se
Sista ansökningsdag 11 dec (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OCO Nordic AB är Sveriges främsta bolag inom torrisblästring. Sedan starten år 2012 har vi genomfört en mängd uppdrag inom mögel- och skadedjurssanering, rengöring av motorer och brandsanering. Efter flera års erfarenhet i branschen har vi skapat en tydlig inriktning och en konkret tjänst som idag är etablerad på den svenska och nordiska marknaden.
Vi är framstående inom området ytrengöring med torris och experter på ventilationsaggregat, rengöring av värmeväxlare, kyl och värme-batterier. Våra tjänster har visat sig vara starkt efterfrågade på marknaden, eftersom det tidigare fanns en avsaknad på en bra metod för rengöring av dessa områden.

Vi på OCO Nordic har även tagit fram ett väl fungerande sätt att samla upp smutsen på, som vi kallar evakuering. Om smutsen skulle vara hälsofarlig ser vi till att förstöra den under kontrollerade former. Vi värnar inte bara om hälsa, utan också om miljön. Genom att välja eldrivna kompressorer för OCO metoden™ tar vi ansvar för vår miljöpåverkan.

Tillsammans med vårt partnernätverk och våra kunder skapar vi på OCO Nordic goda förutsättningar till nya innovativa lösningar för att hantera utmaningar på marknaden. För oss är möjligheten att bidra till ett hållbart samhälle viktigt. Vårt medlemskap i Sweden Green Building Council, Sustainable Business Hub och Cleantech Inn förenar innovativ miljöteknik med hållbar affärsutveckling.