Modell - Extrajobb. Killmodell till Zoovillage.com produktbilder

Modell - Extrajobb. Killmodell till Zoovillage.com produktbilder

Zoovillage är e-handel som säljer kläder från välkända svenska och internationella varumärken. Vi är ett Stockholmsbaserat företag som producerar mycket produktbilder och är därför i behov av flera killmodeller. Vi producerar även egna kampanjbilder, men detta avser endast 10% av tjänsten.

Vi arbetar måndag-fredag mellan kl 8.00-17.00 på lagret i centrala Stockholm. Vi ser att du kan arbeta under dessa arbetstider. Detta är en behovsanställning mot timlön.

Vi söker dig som vill arbeta långsiktigt med oss. Vi har som mest behov vid säsongsstarterna då de nya kollektionerna kommer in, då kan vi boka upp våra modeller upp till 3 dagar i veckan. Vi ser att du arbetar flitigt i team med vår fotograf och teamledare. Vi värderar högt en person med positiv energi och är pålitlig i frågan om att komma i tid vid bokade tillfällen.

Vi söker dig som bär storlekarna/måtten:
  • Överdelar M/48
  • Jeans/byxor: W31/L32 alternativt M/48
  • Vi ser att du är minst 185 cm lång
Vi ser helst att du har en hälsosam och proportionerlig kropp där de flesta plagg sitter bra, vi är väldigt måna om att framställa produktens faktiska passform och utseende. Vi önskar att du har en kortklippt frisyr och inte allt för mycket synliga tatueringar. Välvårdade händer och naglar är även viktigt.

Förutom produktbilder så kommer vi även producera en del kampanjbilder som vi sedan använder i våra digitala kanaler i marknadsföringssyfte. Vi beskär produktbilderna så att ditt ansikte inte syns, däremot varierar detta på våra kampanjbilder. Därför är det bra om du inte arbetar mot en agentur.

I din ansökan önskar vi att du skickar oss ditt CV, personligt brev, dina storlekar och bilder på helkropp samt ansikte. Vi kommer att kontakta dig vid intresse för intervju och provfotografering.

Yrkeskategori: Modell, deltid.
Län: Stockholms

Statist.se - Bli medlem gratis!
Sveriges största databas med statister, skådespelare, modeller och publik. Hitta castings och auditions inom TV, film, musikvideo och reklam.

Nyckelord:Modell, Stockholms län

Dela gärna annonsen!

Läs mer här: http://www.modell.se/jobs/81247-Killmodell-till-Zoovillage-com-produktbilder?scrollTo=true&&r=130#81247
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.statist.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordens största castingsajt för statister, skådespelare, artister, modeller, sångare, dansare, eventpersonal och crew! Över 3000 nya jobb varje månad! Här letar rollsättare, produktionsbolag och reklambyråer varje dag efter medverkande till TV-, film- reklam och teaterproduktioner.