Kvalificerade konsulter för interimsuppdrag inom industri och logistik!

Kvalificerade konsulter för interimsuppdrag inom industri och logistik!

Om tjänsten

Har du gedigen erfarenhet av att arbeta som interim logistikkonsult? Är det dags att hitta ett nytt spännande och utmanande uppdrag? Logent Interim har just nu förfrågningar både gällande chef- och specialistroller inom logistik och industri. Bli en del av vårt kandidatnätverk och anmäl ditt intresse för uppdrag via oss genom att skicka in din ansökan!

Logent har verksamheter vid många orter i Sverige och ett stort antal intressanta kunder. Vi har lång erfarenhet inom rekrytering av chefer och specialister inom logistik och industri, som kandidat kan du känna dig trygg med att vi har en god förståelse för uppdraget hos kund och att vi gör en kartläggning av din kompetens- och erfarenhetsprofil för att kunna matcha dig mot passande uppdrag. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se.

Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se
Mer info
Kontaktperson Marie-Louise Bååth
Telefon 070-722 77 59
Område
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 30 aug 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se