Konsult med SQL-erfarenhet till teknikbolag i framkant!

Konsult med SQL-erfarenhet till teknikbolag i framkant!

Har du IT-kunskap och vill in i en roll som konsult ute på teknikbranschens främsta bolag? Processus är ett teknikkonsultbolag med etablerade kontakter i branschen och ambitionen att skapa de bästa kundsamarbetena genom att sätta kvalité och medarbetarnas trivsel först. Hos Processus trivs kollegorna då stämningen är god och det är en självklarhet att hitta på aktiviteter tillsammans för att stärka sammanhållningen. Vill du bli en del av ett konsultbolag där du får möjlighet att påverka? Sök tjänsten redan idag då vi selekterar ansökningar löpande.

Information om uppdraget

Processus är ett engineeringbolag som inriktar sig mot svensk processindustri. Bolaget erbjuder allt ifrån konsulttjänster till att leverera kompletta projekt till deras kunder. Processus har lång erfarenhet inom branschen; både av att leverera konsulttjänster, att driva helhetsprojekt och att företräda kunderna i projekten.

Processus kärnkompetenser är projektledning, processdesign, konstruktion, automation, industriell IT samt kvalitetssäkring. Dom tror på en långsiktig relation med kund, där dom kan ge support i de faser av projekt eller problemlösningar som kunden önskar.

I rollen som konsult hos Processus kommer du i ditt första projekt arbeta tillsammans med en kollega i ett intressant projekt ute hos en utav deras större kunder. Tillsammans kommer ni att arbeta med bland annat programmering och driva projektet framåt. Ni kommer arbeta med utveckling som till viss del inte finns färdig idag, vilket ger dig stora möjligheter att få testa på nya områden och på så vis ha en stark utvecklingskurva.

Du kommer inleda din anställning hos oss på Academic Work, och erbjuds en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Förutsatt att allt känns bra för båda parter kommer du på sikt att erbjudas en anställning hos Processus.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som konsult att:
 • Programmera i C#.
 • Arbeta med SQL.
 • Arbeta Back-end.
 • Ingå ett större kundprojekt ute hos en stor kund inom industriområdet.
Vi söker dig som
 • Har relevant utbildning, då till exempel Datavetenskap alt. Annan ingenjörsinriktning.
 • Du talar och skriver flytande på det svenska samt det engelska språket, då båda förekommer i ditt dagliga arbete.
 • Har kunskap i att arbeta med SQL, C# och Back-end utveckling.
Som person är det viktigt att du vill arbeta som konsult och gillar att vara ute på kundprojekt. Du är anpassningsbar och driven och tar dig an dina uppgifter på ett mycket problemlösande sätt. Du tänker utanför boxen och är inte rädd att komma med förslag till förbättring, både internt samt ute hos kund.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid och långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Kungsholmen
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Processus önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Processus är ett konsultbolag som verkar inom Läkemedels-, Livsmedels-, Industri- och Energibranschen. Dom har arbetat i dessa branscher under lång tid vilket har gett dom både bred och specifik kunskap inom områdena. Därmed kan dom erbjuda deras kunder både skräddarsydda helhetsåtaganden och specialisttjänster med stort kunnande inom projektledning, kvalitetssäkring, processdesign, automation och industriell IT.

Processus fokus är att leverera högkvalitativa tjänster med ett engagemang som skapar mervärde hos kunden. Dom är ett bolag, där personligt engagemang får ta stor plats. Med ett brinnande intresse, brett kunnande och flexibelt sinne ser dom sig som ett självklart val för våra kunder i branschen. Processus vill att deras medarbetare ska känna sig stolta och att det är kul att gå till jobbet, det är då dom gör skillnad!