Jobb kundtjänst till växande Aspia i Stockholm

Jobb kundtjänst till växande Aspia i Stockholm

Brinner du för kundservice och gillar problemlösning? Vi söker flera kundtjänstmedarbetare till Aspia i Stockholm!

Har du ett par års erfarenhet av kundtjänstarbete? Trivs du med att levererar service i världsklass och motiveras du av utveckling? Vill du vara en del av ett växande företag där du får vara med och påverka rutiner och processer? Vi söker nu flera kundtjänstmedarbetare till Aspias Client Service-avdelning! Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Aspia fortsätter att växa och nu får du möjligheten att vara med på deras resa och komma med nya kreativa idéer. Du blir en del av ett härligt gäng där gemenskap, samarbete och arbetsglädje genomsyrar vardagen. Tillsammans med ditt team får du möjlighet att utveckla din avdelning. För att stärka atmosfären och skapa en mer dynamisk arbetsmiljö arrangeras både aktiviteter och konferenser för medarbetarna. Aspia tror på sina medarbetare och erbjuder därför utvecklingsmöjligheter både på din avdelning och företaget i stort.

TNG är ett auktoriserat bemanningsbolag som är måna om våra konsulter och vi vill att du känner dig trygg i din anställning. Det är självklart för oss att du omfattas av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

I din roll hanterar du ärenden och frågor som berör företagets interna system. Du får även delaktig och ha ett inflytande i processer, samt skapa nya rutiner och ge förbättringsförslag. Sammanfattningsvis ska du:
  • Hantera ärenden från interna verksamheten och externa kunder
  • Svara på inkommande frågor via mail och telefon
  • Påverka och förbättra rutiner och processer
  • Driva egna projekt
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är ett heltidsuppdrag på 6 månader med möjlighet till överrekrytering. Du jobbar vardagar med kontorstiderna 08:00-17:00, med viss flexibilitet. Tillsammans med din grupp sitter du i fräscha lokaler i centrala Stockholm, nära St. Eriksplan.

Du jobbar i Client service- avdelningen som består i dagsläget av 13 personer, med olika roller.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är öppen för förändringar och gillar utmaningar. Du har ett stort intresse för kundservice och motiveras av att överträffa kundernas förväntningar. Som person bidrar du med dina synpunkter och kommer gärna med nya idéer. För denna tjänst tror vi att du har tidigare erfarenhet av kundservice och det är meriterande om du tidigare har arbetat inom kundtjänst.

Vidare är det ett krav att du talar och skriver svenska obehindrat, samt att du behärskar engelska i tal och skrift. Detta då du dagligen kommer att hantera frågor via mail och telefon.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Cilla Lennér
Telefon 0736790621
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/