Finsktalande kontraktshandläggare till NCH

Finsktalande kontraktshandläggare till NCH

Vill du arbeta som handläggare inom kontrakt med fokus på problemlösning, service och kommunikation? Ser du fram emot att bli en del av en härlig arbetsplats med bra stämning och högt i tak? Läs då vidare!

Information om uppdraget

NCH söker en finsktalande medarbetare till sin kontraktshantering för att stärka upp sitt team i Stockholm. Kärnverksamheten firar 100 år i år och består av att tillverka och sälja kemikalier inom bränsleförbättring och rengöring samt servicekontrakt för maskiner inom detta segment. Hos NCH erbjuds du att arbeta på ett ledande företag i den kemiska teknikens framkant. Du kommer att omges av kompetenta kollegor på en arbetsplats med god stämning inom teamet. Vidare kommer du att erbjudas en stimulerande arbetsplats med en mycket uppskattad chef.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos NCH.

Arbetsuppgifter

Som handläggare hos NCH arbetar du med kontraktshantering och administration kring orders och inkommande ärenden. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara behjälplig och ge bästa möjliga service i kommunikation med bolagets kunder och säljkår.

Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma dagligen:
 • Registrera nya kontrakt och vid behov nya kundnummer
 • Administrera kontraktordrar samt reservdelar och servicekem
 • Besvara kundförfrågningar och säljrelaterade frågor från säljorganisationen och servicetekniker
 • Organisera och arkivera servicekontrakt
 • Vid behov uppdatera service-ersättningar och kontraktsprislistor
 • Uppföljning och administration av serviceärenden
 • Dagligen följa upp och administrera ärenden i Mobility
 • Vara uppkopplad på nordisk växeltelefon
Stämningen på kontoret är härlig och kollegorna ser till att ha roligt tillsammans som ett lag. Kontoret har lunchstängt i 30 min då hela personalstyrkan brukar äta lunch tillsammans i köket.

Vi söker dig som
 • Har en gymnasial utbildning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska, engelska och finska i både tal och skrift. Detta krävs då kommunikation på alla tre språken kommer att ske dagligen
Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i Oracle

Som person är du noggrann, flexibel och kommunikativ. Du kommer att arbeta med flera olika ärenden parallellt där du har direktkontakt med kunder och interna fältsäljare. Dessutom behöver du vara ödmjuk inför uppgifterna du tar dig an och inse att du själv inte sitter på alla svar. Därför ser vi att du har en god samarbetsförmåga och även en talang för att knyta kontakter internt.

Övrig information
 • Start: September/Oktober
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm, Kista
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCH firar 100 år av verksamhet i fler än 50 länder inom Europa, Australien, Asien samt Nord- och Latinamerika. De tillverkar och säljer kemikaler till industrier och företag som används till bland annat rengöring och bränsleoptimering.