Erfaren logistikutvecklare sökes för långsiktig roll

Erfaren logistikutvecklare sökes för långsiktig roll

Har du erfarenhet av lagerhantering, transporter, materialstyrning och projektledning är det här möjligheten för dig att komma in i en formbar roll på ett växande företag i ständig utveckling och jakt på förbättring av logistikarbetet. Vår kund sitter i fräscha och nyrenoverade lokaler i Sollentuna/Häggvik norr om Stockholm och söker nu sin nästa kollega - en nyckelfigur i företagets fortsatta utvecklings- och förbättringsarbete inom logistik. Tjänsten är med start omgående (med hänsyn till uppsägningstid) och vi förväntar oss högt ansökningstryck för denna tjänst och tillämpar löpande urval - vänta därför inte till helgen med att ansöka utan ansök direkt med en tydlig motivering kring vilka av nedan områden du har erfarenhet inom.

Information om uppdraget

Vi söker just nu dig som vill kliva in i en roll som logistikutvecklare och har erfarenhet inom några (eller ännu hellre erfarenhet av alla) av nedan områden för ett långsiktigt, ansvarsfullt uppdrag som med stor sannolikhet kan leda till fast anställning för rätt person.

De områden vi söker att du har erfarenhet/kunskap inom är:
 • Lagerhantering (optimering och drift av lager)
 • Transporter
 • Materialstyrning (lagernivåer m.m)
 • Projektledning
 • IT/Systemkunskap
Tjänsten som logistikutvecklare är för vår marknadsledande kund med kontor i Sollentuna/Häggvik norr om Stockholm. Du kommer ingå i ett back office-team på 13 personer där bland annat två deltidskollegor arbetar med just logistikutvecklingen idag och har kompetens inom ovan fem områden. Däremot växer företaget och teamet för logistikutveckling behöver utvecklas med en kompetent och erfaren heltidskollega - alltså du!

Du erbjuds
 • en ansvarsfull och långsiktig roll hos stabil och växande uppdragsgivare
 • dedikerad konsultchef (Per Carnestedt) under din anställning hos Academic Work
 • för rätt person, möjlighet till fast anställning hos uppdragsgivaren efter någonstans mellan 8-12 månader beroende på timing.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som logistikutvecklare arbetar du i en bred roll inom lagerhantering, transporter, materialstyrning, och projektledning. Att ansvarsområdet är så brett möjliggör att tjänsten kommer kunna formas efter de områden där du är extra stark och kompetent och möjliggöra för kollegorna att fokusera mer på de områden du inte är lika stark inom.

Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Process- och projektförbättringar.
 • Utbildning av företagets filialer runtom i Stockholm där du kommer diskutera deras utmaningar och med hjälp av din analytiska förmåga och kompetens kunna konsultera och utveckla filialernas arbetssätt.
 • Följa KPI:er i Qlickview.
 • Genomföra analysarbete inom lagerhantering, transport, materialstyrning.
Vi söker dig som

För den här tjänsten kommer vi lägga stor vikt vid att du har erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Det är dessutom viktigt att du har kompetens inom flera av de områden vi nämnde i början av annonsen (lagerhantering, transporter, materialstyrning, projektledning samt har IT/Systemkunskap, gärna med erfarenhet av Qlickview).

Som person är du analytisk och strukturerad. Utöver det tycker du det är roligt att besöka och utbilda kollegor inom logistik samt vara inlyssnande kring deras utmaningar.

Du som passar för, och trivs i, denna tjänst:
 • Har tidigare relevant erfarenhet från liknande roller.
 • Vill arbeta på ett växande bolag och driva utveckling och förändringsarbetet kring logistik.
 • Behärskar både svenska och engelska mycket väl i tal och skrift då båda språken förekommer i tjänsten.
 • Är kommunikativ och pedagogisk.
 • Är analytisk och strukturerad.
Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Norr om Stockholm (Sollentuna/Häggvik)
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Sollentuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se