Kundsupport på finska

Kundsupport på finska

Dina arbetsuppgifter

Vad kan Össur Nordic erbjuda dig? Ett socialt arbete i en intressant bransch som gör skillnad för andra! I rollen som kundsupport kommer du vara personen som kunder och säljare i norden kontaktar där fokus ligger på att ge god service och överträffa förväntningarna.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara:
  • Orderhantering
  • Besvarande av supportfrågor för både kunder och säljare via telefon och mail
  • Kontakta huvudlagret för insamlande av information
  • Diverse administration
Omfattning: Heltid

Start: Första kvartalet 2020

Ort: Kista

Arbetstider: 08-16.30

Anställningsform: Konsultuppdrag inledningsvis till november 2020 där ambitionerna är att det sedan ska leda till en överrekrytering till Össur Nordic

Är du personen med stort intresse för service, kan tala finska obehindrat och är en mästare i kundvård? Då är detta den perfekta tjänsten för dig!

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Din profil

Våra önskemål till dig:
  • Behärskar finska, svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Har erfarenhet av servicebranschen, sätter kunden i centrum
  • Tar gärna ansvar och initiativ
  • Är flexibel och har god prioriteringsförmåga
Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område
Yrkesroll HR & Personal, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Össur har sin kompetens inom utveckling, produktion och försäljning av ortopediska hjälpmedel och lösningar. För oss på Össur är "Life Without Limitations" mer än en slogan. Det har varit vårt motto och ledord i mer än 40 år. Vår strävan är att tillsammans med yrkesverksamma inom ortopedi hitta optimala lösningar som både underlättar det dagliga arbetet och ger förutsättningar för bästa möjliga kliniska resultat. Össur är ett värderingsstyrt företag samt sedan 2009 börsnoterat på NASDAQ OMX i Köpenhamn.
Till kontoret i Kista söker Össur Nordic nu dig som är en serviceinriktad person med stort driv! Uppdraget är på heltid och beräknas starta första kvartalet 2020 och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork till november 2020.