Projektledare till Investeringsprojekt på Vattenfall

Projektledare till Investeringsprojekt på Vattenfall


Vi söker Projektledare till ett av Sveriges största el och energibolag, du kommer jobba i Stenungsundsområdet

Dina arbetsuppgifter
Rollen som projektledare kräver att du kan arbeta självständigt samtidigt som det även krävs stort fokus på samarbete och kommunikation. Du ansvarar för projektet från det att beställning inkommer tills dess att det är genomfört, slutfakturerat och överlämnat till kund. Flera projekt pågår vanligtvis parallellt och i olika statuslägen, det är därför av vikt att du har en god administrativ förmåga och struktur för att kunna arbeta processtyrt med många variabler och deadlines. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för planering och genomförande, ekonomiskt och tekniskt utfall samt leda personalen i uppdragen som du ansvarar för. Du är företagets ansikte utåt, i kontakten med kund, och den som säkerställer att miljö- och arbetsmiljö rutiner följs i dina projekt/uppdrag.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom entreprenadbranschen.
Du har utbildning på minst gymnasienivå, gärna inom el och har du högskoleutbildning inom tex el/energi/teknik är det meriterande.
Erfarenhet av projektledning och arbetsledning med ansvar för operativ personal samt kunskap om elsäkerhetsfrågor krävs för att lyckas i rollen.

Exempel på arbetsuppgifter:
- Planera och arbeta för att uppdraget fortlöper ekonomiskt, operativt och tidsmässigt enligt fastställd tidsplan.
- Arbetsleda underentreprenörer och tekniker
- Avropa material och underentreprenörer till projekten
- Delta och genomföra projektmöten inklusive rapportering till arbetsledning och kund
- Hantera elsäkerhetsfrågor och arbetsmiljöfrågor

Arbetet innebär praktiskt arbete för att säkerställa en trygg elleverans.
För att trivas hos oss är det är viktigt att du gillar att jobba både ute och inne på kontor samt så väl i team som självständigt. Du är en social person som gillar att interagera med andra och är lyhörd mot din omgivning. Du är en person som tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift, vilket är en självklarhet i vår kund- och resultatorienterade verksamhet. Att i alla moment sätta säkerheten främst är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer
Som person är du engagerad, noggrann och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du etablerat dig inom eldistributionsbranschen alternativt jobbat med uppdrag i ledarroll inom t.ex. fiberutrullning eller liknande serviceuppdrag.


Körkort B är krav
Vi ser gärna att du har grundläggande kunskap i ekonomi och entreprenadjuridik.
Du skall ha datorvana (Office-paketet) samt en administrativ förmåga då du kommer arbeta processtyrt i olika data- och ärendehanteringssystem.
Att kommunicera och ge service är en naturlig del i din vardag och du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.
Information och kontakt
Ansök gärna direkt då vi tillämpar löpande urval.

För mer information om tjänsten kontakta Thomas Falkstrand 076-1029998, Pia Wahlgren 0728-875731

Om Wikan Personal
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson Pia Wahlgren
Telefon 0520-527731
Område Stenungsund
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 apr 2023 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.