Hoppa till innehåll
TBC Entreprenad logotyp

Arbetsledare till TBC Entreprenad i Stenungsund

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Arbetsledare - TBC Entreprenad i Stenungssund

Vill du utvecklas som arbetsledare inom trädgård och entreprenadbranschen? Vår uppdragsgivare TBC Entreprenad i Stenungssund, letar efter en engagerad och driven person som kan leda och koordinera den dagliga verksamheten. Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt team och ta ditt nästa steg i karriären.

Om jobbet

Som arbetsledare hos TBC Entreprenad ansvarar du för att leda och organisera arbetet på olika projekt runt Stenungssund och Orust. Du kommer att ha övergripande ansvar för att säkerställa att arbetet utförs enligt plan, samt att följa upp och rapportera. Du kommer även att ansvara för att fördela arbetsuppgifter och ge tydliga instruktioner till ditt team. En viktig del av rollen är att säkerställa att den dagliga verksamheten rullar och att leverans till kund efterföljs enligt tidsplan.

Vem söker vi?

Som arbetsledare hos TBC Entreprenad bör du ha erfarenhet av att leda och organisera arbetslag inom trädgård och entreprenadbranschen. Du bör ha tidigare erfarenhet av att estimera tidsåtgång för olika projekt och kunna leda och fördela arbetet för ditt team. Du bör ha kunskaper inom arbetsmiljö och säkerhet samt goda tekniska kunskaper. Du bör vara kommunikativ, ha ledaregenskaper och kunna fatta beslut under press.

TBC Entreprenad

TBC Entreprenad startades 2016 i Alingsås. TBC Entreprenad är ett dynamiskt tillväxtföretag inom trädgård och entreprenadtjänster, som söker dig som är passionerad och driven att ansluta sig till deras team. Med en framstående position på marknaden erbjuder vi spännande utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling. Vill du vara en del av resan framåt? Ansök nu och låt din karriär blomstra hos oss!

Ansökan och kontaktuppgifter

Denna rekryteringsprocess hanteras av Lernia. För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Isabelle Bernhardsson via e-post: isabelle.bernhardsson@lernia.se eller telefonnummer: 0722-541366 om du har några frågor eller funderingar. Välkommen att söka jobbet genom att skicka in CV och personligt brev via länken.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Övrig information

Placeringsort: Stenungssund

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Förmåner: friskvårdsbidrag och bilförmån

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
TBC Entreprenad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Fastighet
Företagslogga