Hoppa till innehåll
SÄLJARE TILL STUGSOMMAR
Stugsommar erbjuder ett fritt och omväxlande arbete där du kommer kontakta och träffa husägare som vill hyra ut sina hus och stugor i södra Bohuslän. Du kommer vara en del av ett härligt team med regelbundna möten, utbildningar och gemensamma träffar. 

ARBETSUPPGIFTER
Som Säljare skall du finna och kontraktera nya uthyrningsobjekt som uppfyller Stugsommars minimikrav. Du arbetar dels på leads du får av huvudkontoret, men även genom att själv aktivt arbeta med flyers, webb samt egna nätverk. I ditt arbete ingår även att hitta nya kunder via telefonförsäljning. Du kommer att skriva avtal med husägare och färdigställa underlag för presentation av uthyrningsobjekten i både text och bild. Du skall även kunna göra en budget för uthyrningsobjekten och ge våra kunder konkreta råd för optimal uthyrning.

I ROLLEN INGÅR OCKSÅ
  • Periodvis se över och justera skrivna avtal med husägare
  • Säkerställa en god lönsamhet genom bevakning av bokningsläget hos våra husägare
  • Följa upp marknadstrender och utvecklingar inom branschen
KVALIFIKATIONER
  • Du har erfarenhet av försäljning eller marknadsföring. Din branscherfarenhet är underordnad, så länge du har ett starkt intresse av att rekrytera uthyrningsobjekt
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Duktig på att kommunicera via bild och text
  • B-körkort samt tillgång till bil
  • Goda kunskaper i fotografering är meriterande

PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är en person som är full av energi som smittar av sig på andra! Du är förtroendegivande med en hög social kompentens och ser fram emot kundmöten med husägare och deras pärlor till fritidshus. Du kan sätta dig in i husägarens sits och kan visualisera hur vi kan förmedla just deras hus på ett sätt som lockar till klick och bokningar. Du är säljfokuserad, empatisk och villig att skapar affärer där alla är vinnare.
Nätverk inom branschen är meriterande.

PLACERING
Arbetet utgår från hemmet men då du är verksam i södra Bohuslän är det en stor fördel om du bor i Stenungsund, Kungälv, Tjörn, Orust eller Uddevalla. Du rapporterar till Försäljningschef Lena Börtin.

TILLTRÄDE
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

OM TJÄNSTEN
I denna rekrytering samarbetar Stugsommar med oss på Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till oss på Eterni Sweden.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hampus Vajizovic på via 073-861 72 31 eller Hampus.vajizovic@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare